CeraVe

Termékek száma: 24

A bőrgyógyászokkal együttműködve megalkotott CeraVe arc- és testápoló kozmetikumok már világszerte ismertek. Az amerikai márka szíve a minimalizmus és a bőr hidrolipid gátjának gondozása, ezért az egyszerű formulák ceramidokat, zsírsavakat és fitoszfingozint tartalmaznak. A márka szerint ezek az összetevők lehetővé teszik, hogy a bőr visszanyerje az egyensúlyát, és kevésbé legyen kitéve az irritációnak. Nézzétek meg magatok is!

A CeraVe egy kozmetikai márka, amely a hidratálást igénylő, száraz vagy vízhiányos bőr ápolására szolgál, amely túlérzékenységgel reagál. Ezekkel a termékekkel kapcsolatos munka 2005-ben kezdődött az Egyesült Államokban bőrgyógyászati ​​laboratóriumokban, ahol tudósok egy csoportja felfedezte az 1,3,6-II ceramidok hatását a bőr természetes védőrétegére. Ezekben a vizsgálatokban olyan ceramidok keverékét fedezték fel, amelyek azonosak az emberi bőrben találhatóakkal. A kombinációjuk és kozmetikai felhasználásuk döntő fontosságúnak bizonyult a bőr megfelelő működésének helyreállításában. A ceramidokat a szabadalmaztatott MultiVesicular Emulsion technológiával kombinálták, lehetővé téve a hatóanyagok fokozatos felszabadulását (beleértve a ceramidokat, zsírsavakat és fitoszfingozint). Eredmény? Még nagyobb kontroll a bőr hidratálása felett!

Hidratálás kérésre CeraVe szerint

Az elején a CeraVe kínálatának magját három hidratáló hatású termék alkotta: balzsam, emulzió és mosó emulzió. Ma a márka fokozatosan kibővíti új kozmetikumokkal, amelyek minden olyan személy fürdőszobájában szükségesek, akinek gyakran problémái vannak a száraz, dehidratált hámmal. A slágerük többek között az újjáépítő hatású szemkrém vagy a hab-krém, amelyet a bőrgyógyászok érzékeny bőrűeknek is ajánlanak. Ha problémátok a száraz, hámló bőr, válasszatok egy kisimító és tisztító gélt, amitől a testetek ismét selymesen sima és kellemes tapintású lesz. Jó hírek? A CeraVe termékek nagyon hatékonyak, és az egész család használhatja, beleértve a gyerekeket is!
pixel