CeraVe

Termékek száma: 26

A bőrgyógyászokkal együttműködve megalkotott CeraVe arc- és testápoló kozmetikumok már világszerte ismertek. Az amerikai márka szíve a minimalizmus és a bőr hidrolipid gátjának gondozása, ezért az egyszerű formulák ceramidokat, zsírsavakat és fitoszfingozint tartalmaznak. A márka szerint ezek az összetevők lehetővé teszik, hogy a bőr visszanyerje az egyensúlyát, és kevésbé legyen kitéve az irritációnak. Nézzétek meg magatok is!

CeraVe - dermatológiai márka az Egyesült Államokból

A CeraVe arc- és testápolásra szánt kozmetikai márka. Hatékonyságának, kíméletességének és használatának kényelmének köszönhetően világszerte ismert. Minden termék bőrgyógyászokkal való folyamatos együttműködésben készült.


Olvass tovább

A ceramidok ereje a CeraVe-vel

A termékek kidolgozása 2005-ben kezdődött az Egyesült Államokban bőrgyógyászati ​​laboratóriumokban, ahol tudósok egy csoportja felfedezte az 1,3, 6-II ceramidok hatását a bőr természetes védőrétegére. Ezek a vizsgálatok olyan ceramidok keverékét fedezték fel, amelyek azonosak az emberi bőrben találhatóakkal. Kombinációjuk és kozmetikai felhasználásuk döntő fontosságúnak bizonyult a bőr megfelelő működésének helyreállításában. A ceramidokat a szabadalmaztatott MultiVesicular Emulsion technológiával kombinálják, ami lehetővé teszi a hatóanyagok fokozatos felszabadulását (beleértve a ceramidokat, zsírsavakat és fitoszfingozint). És mi lett az eredmény? Még nagyobb kontroll a bőr hidratálása felett!

<h2Hidratálás a CeraVe-vel

Kezdetben a CeraVe kínálatának magját három hidratáló termék alkotta: balzsam, emulzió és tisztító emulzió. Ma a márka fokozatosan bővül új kozmetikumokkal, amelyek minden olyan személy fürdőszobájában szükségesek, akinek gyakran problémái vannak a száraz, dehidratált hámmal. A márka kínálatában megtalálhatók még a CeraVe krémek, arclemosó gélek, retinol szérum, szemkrém és még sok más.

Érdemes CeraVe termékeket venni?

Ha ennek a márkának a vásárlásán gondolkozol, olvasd el az ajánlatot, olvasd el a gyártó bemutatkozását, ellenőrizd le, hogy az adott termék milyen hatásokkal kecsegtet és milyen bőrtípusra szánják. Kétségtelenül megtalálod azt, amire bőrödnek szüksége van.

pixel