Kozmetikai összetevők

Termékek száma: 3105

Üdvözlünk egy olyan helyen, ahol válogatott, népszerű hatóanyagokat tartalmazó, a bőrápolás világában elismert kozmetikumokat találhatsz. Termékeink között rengeteg olyan összetevőt találsz, mint a C-vitamin, a retinol, a prebiotikumok és még sok más, amelyek a bőr számára jótékony tulajdonságaikról ismertek. Akár fényesítő, ránctalanító vagy bőrápoló termékeket keresel, üzletünk széles termékválasztékkal segít elérni a kívánt eredményt. Fedezd fel kínálatunkat, és élvezzed a legjobb hatóanyagok használatának előnyeit a napi ápolási rutinodban.

termékek száma: 30/3105

A megfelelő bőrápolás nem kis feladat. Először meg kell érteni a bőr igényeit, hogy ki tudjuk választani a megfelelő kozmetikumokat. Kínálatunkban számos különböző hatóanyagot tartalmazó termékeket találsz, amelyek támogatják az egészséges arcbőr visszatérését és fenntartását.

Természetes bőrkozmetikumok aktív összetevőkkel – mit tartalmaznak?

Kínálatunkban különböző aktív összetevőkkel rendelkező kozmetikumokat találsz. Ezek például:

  • aloe vera, ceramidok, hialuronsav, tengeri moszatok, niacinamid, prebiotikumok, szkvalán, csiganyálka – elősegítik a bőr hidratálását, helyreállítását és regenerálódását;
  • bakuchiol, Q10 koenzim, kollagén, peptidek, C-vitamin – támogatják az öregedésgátló folyamatokat;
  • kender, propolisz, Ázsiai gázló kivonat – segítik enyhíteni az irritációt és más bőrproblémákat;
  • savak, retinol - elősegítik a felhám hámlási folyamatait;
  • SPF-szűrők – segítik a bőr védelmét.

Ezek az összetevők növényi, szintetikus és állati eredetűek. Gondold át, mire van szüksége a bőrödnek, és válassz a megfelelő aktív összetevőket tartalmazó terméket!

pixel