Vianek

Termékek száma: 37

Lengyeleredetű márka, melyet nőknek különböző bőrszükségletekkel szántak. A kozmetikumok formulája természetes és ökológiai ültetvényekről származó növényi kivonatokon alapszik. A Vianek-nak fontos a jellegzetes, díszes és eredeti csomagolás, a gondosan válogatott összetevők, valamint a mennyei illat. Ismerd meg termékeiket már most!

termékek száma: 30/37
A Vianek márka egy különféle termékcsaládok, amelyek minden korosztály és különböző igényű nők számára készültek. Az ajánlatunk használatával alaposan megtekinthetitek ennek a lengyel márkának a válogatott kozmetikumait, és megrendelhetitek azokat, amelyek a ti egyedi elvárásaitokhoz igazodnak - segítenek hidratálni vagy táplálni a bőrt, élénkítik, csillapítják az irritációkat, hámlasztanak vagy simítanak.

Eredeti Vianek kozmetikumok különböző sorozatokból

Annak érdekében, hogy a vásárlók könnyebben megtalálják z őket érdeklő termékkategóriát, a Vianek márka kozmetikai kínálatát több csoportos kategóriára osztotta. A kék sorozat elsősorban krémek és egyéb hidratáló, irritációt nyugtató termékek, száraz és érzékeny bőrre ajánlottak. A zöld sorozat gyulladáscsökkentő összetevőkben gazdag, frissítő és tisztító natúrkozmetikumok zsíros, vegyes és problémás bőrű nők számára. A narancssárga sorozat a táplálkozási készítményekkel, a piros pedig főként ránctalanító. A cég kínálatában megtalálhatóak az eredeti Vianek kozmetikumok is, melyek ellazító és nyugtató tulajdonságokkal rendelkeznek - a rózsaszín sorozat és a látható bőrpír csökkentésére készült, aktív nyugtató és erősítő anyagokat tartalmazó hajszáleres bőrű nők számára - az ibolya sorozat. A Cosibella.hu áruházban az összes sorozatból találtok válogatott kozmetikumokat.

Átfogó haj- és fejbőr ápolás

A Vianek márka speciális hajsamponokat is kínál egyedi tulajdonságokkal - erősítő, regeneráló festett, világos és sötét hajra. Az eredeti Vianek hajkozmetikumok többek között tartalmaznak olyan hatóanyagok, mint a panthenol vagy a búzafehérjék, amelyek erősítik és kisimítják a hajat, gondoskodnak a megfelelő hidratáltságáról, természetes puhaságot és szép, egészséges megjelenést kölcsönöznek neki.

Ha már ismeritek az eredeti Vianek kozmetikumokat, és értékelitek a kivételes hatékonyságukat, javasoljuk, hogy ismerkedjetek meg a márka más termékeivel is. Üzletünk kínálatában megtaláljátok többek között finom testzselék, testápolók és könnyű növényi krémeket a Sylvecotól - ami a Vianek cég tulajdonában. Fedezzétek fel a teljes termékkatalógust, és válasszatok valamit magatoknak és a szeretteiteknek.
pixel