Herbaria

Termékek száma: 6

SZÁRMAZÁS

A Herbaria egy magyar márka, amely 1949 óta működik a piacon.

TERMÉKEK

A cég az országban vezető szerepet tölt be a gyógynövények gyártásában és forgalmazásában, melynek köszönhetően kozmetikumokat, teákat és egyéb természetes termékeket állít elő.

ÉRDEKESSÉGEK

A Pannonhalmi Apátság könyvtárában található gyógynövényes kódexek értékét az utóbbi években ismerte fel a rend és most arra törekszik, hogy közkinccsé tegye a szerzetesek évszázadok alatt összegyűlt tapasztalatait.

A márka legnagyobb kozmetikai bestsellerei a természetes Bánfi hajszeszek, amelyek a fejbőr különféle problémáira reagálnak. Erősítik és táplálják a hajhagymákat, így csökkentik a haj elvesztését és serkentik növekedésüket. Antibakteriális, gombaellenes és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkeznek, valamint faggyúszabályzó és korpásodás elleni tulajdonságokkal is rendelkeznek.

Azok számára, akik nem szeretik a gyógynövények intenzív, természetes illatát, a gyártó elkészítette a Lady Bánfit, az eredeti és egyben kellemesebb illat tulajdonságaival rendelkező változatot.

A Herbaria egy kivételesen nagy hagyományokkal rendelkező magyarországi márka. 1949 óta működik a kozmetikai piacon. Mi áll a Herbária népszerűségének hátterében? A cég vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a gyógynövények előállításában és forgalmazásában, amelyek alapján kozmetikumokat, teákat és sok más természetes terméket készít. Az áruházunkban olyan hajápoló termékek választékát találjátok, amelyek hatékonyságát tekintve páratlan a fénytelen, kihulló, göndörödő vagy sérült tincseknél. Csalán-, tormagyökér-, boróka- vagy oregánó-kivonatok – ezek azok az összetevők, amelyeket értékelni fog a szálak mindennapi ápolása során.

A hajápolás Herbária szerint – milyen kozmetikumokba érdemes befektetni?

A természetes Bánfi samponok és fejbőrápolók, amelyek erősítik és táplálják a hajhagymákat, csökkentik a hajhullást és serkentik a növekedést, évek óta különösen kedveltek a Herbária termékek között. Ezen túlmenően ezek a multifunkcionális sajátosságok antibakteriális, gomba- és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkeznek, valamint szeboreguláló és korpásodást gátló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Mindenkinek kötelező a fürdőszobában, aki értékeli a gyönyörű frizurát, mint a természetes szépség legjobb környezetét. Ezek a termékek a Lady Bánfi változatban „nőiesebb”, lágyabb, valamivel kevésbé gyógynövényes illatú változatban is elérhetőek. Tisztelet azoknak, akik nem szeretik a növényi hajápoló termékekre jellemző illatokat.
Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel