Herbaria

Termékek száma: 12

Magyar hajápoló márka, melynek fókuszában a fejbőr áll. A márka legnagyobb bestsellere a természetes fejbőrápolók, amelyek különböző fejbőrproblémákat kezelnek. Erősítik és táplálják a hajgyökereket, ezáltal csökkentik a hajhullást és serkentik a haj növekedését. Antibakteriális, gomba- és gyulladáscsökkentő, valamint szeboreguláló és korpásodás elleni tulajdonságokkal is rendelkeznek. Támogasd a hajnövekedést a Herbaria segítségével!

A Herbaria egy kivételesen nagy hagyományokkal rendelkező magyarországi márka. 1949 óta működik a kozmetikai piacon. Mi áll a Herbária népszerűségének hátterében? A cég vitathatatlanul vezető szerepet tölt be a gyógynövények előállításában és forgalmazásában, amelyek alapján kozmetikumokat, teákat és sok más természetes terméket készít. Az áruházunkban olyan hajápoló termékek választékát találjátok, amelyek hatékonyságát tekintve páratlan a fénytelen, kihulló, göndörödő vagy sérült tincseknél. Csalán-, tormagyökér-, boróka- vagy oregánó-kivonatok – ezek azok az összetevők, amelyeket értékelni fog a szálak mindennapi ápolása során.

A hajápolás Herbária szerint – milyen kozmetikumokba érdemes befektetni?

A természetes Bánfi samponok és fejbőrápolók, amelyek erősítik és táplálják a hajhagymákat, csökkentik a hajhullást és serkentik a növekedést, évek óta különösen kedveltek a Herbária termékek között. Ezen túlmenően ezek a multifunkcionális sajátosságok antibakteriális, gomba- és gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal is rendelkeznek, valamint szeboreguláló és korpásodást gátló tulajdonságokkal is rendelkeznek. Mindenkinek kötelező a fürdőszobában, aki értékeli a gyönyörű frizurát, mint a természetes szépség legjobb környezetét. Ezek a termékek a Lady Bánfi változatban „nőiesebb”, lágyabb, valamivel kevésbé gyógynövényes illatú változatban is elérhetőek. Tisztelet azoknak, akik nem szeretik a növényi hajápoló termékekre jellemző illatokat.
pixel