Beauty Of Joseon

Termékek száma: 23

Koreai márka, amely a Joseon-dinasztiáról kapta nevét, amely az utolsó uralkodó dinasztia volt Koreában. A formulák a hagyományos koreai természetgyógyászatban használt kivonatok és a modern, hatékony anyagok kombinációján alapulnak. Ezeket a termékeket biztosan imádni fogja a bőröd!

A Beauty Of Joseon egy koreai márka, mely a kivételes arckozmetikumok létrehozására szakosodott. Termékeiben ötvözi a hagyományos és természetes koreai kivonatokat, az új generációs összetevőkkel. Az így létrejött kozmetikumok utánozhatatlanok és rendkívül hatékonyak.

Mit kínál a Beauty of Joseon?

A márka portfóliójában olyan kozmetikumokat találhatsz, amelyek komplex arcápolást biztosítanak. Kezdjük a sminklemosó balzsammal, mely hő hatására selymes olajjá változik. Ezután megmoshatod az arcodat a frissítő géllel, tonizálhatsz a savas tonikkal, felvihetsz egy szérumot, befejezve a folyamatot egy, a bőrödhöz igazított krémmel. A reggeli bőrápolás során ne feledkezz meg az UV-szűrős krémről, ami a Beauty Of Joseon legnagyobb slágere.

Milyen összetevőket tartalmaznak a Beauty Of Joseon kozmetikumok?

A termékek elsősorban enyhítő és hidratáló összetevőket tartalmaznak. Az összetevők között túlynomó többségben növényi kivonatok találhatók

  • ázsiaigázló-kivonat – tökéletes hozzávaló az érzékeny és a száraz bőr ápolásához. Hatékonyan gyorsítja a regenerációs folyamatokat, enyhíti a gyulladást és hidratál.
  • japán sárgabarack-kivonat – erősíti a bőr védőrétegét, biztosítja a hidratáltságot.
  • rízskivonat – véd a romboló szabad gyököktől, öregedésgátló, táplálja és kisimítja a bőrt.
  • zöldteahidrolát – enyhíti a gyulladást és az irritációt, antiokszidáns és frissítő hatású.
  • fermentált szójakivonat – erősen hidratáló összetevő.
  • ginszenggyökér-kivonat – regenerál, javítja a bőr feszességét, lassítja a bőr öregedését.
pixel