Hajformázó krémek

Termékek száma: 11

A hajformázást olyan termékek is kiegészítik, mint a tejek, krémek, fluidok, balzsamok és pomádék. Ezek tápláló, simító, volumennövelő és regeneráló hatásúak. Ha a hajad rakoncátlan, és hosszantartó frizurát szeretnél, válaszd ezeket a termékeket.

Professzionális hajformázás krémmel

A hajformázó krém egy hajformázó kozmetikum és egy hajápoló termék kombinációja. Könnyed állaga van, amely kellemesen eloszlik a hajban, ragacsos érzet nélkül. Hosszú ideig tartja a hajat frizz nélkül, kezelhetően és a helyén. Ráadásul puha tapintásúvá és fényessé teszi a hajat.


Dozvedieť sa viac

Hajformázó krém - kinek?

A krém jól használható egyenes hajra, volument, struktúrát vagy enyhe göndörséget adva, valamint göndör haj formázására. Remekül kiemeli és rögzíti a göndörséget, hogy a haj ne szálljon vagy egyenesedjen ki.  A férfiak is élvezhetik e kozmetikumok szenzációs hatását. A hajkrém segítségével volument adhatnak a hajuknak, tarthatják azt a helyén, és könnyen korrigálhatják a nap folyamán, formálhatóságuknak köszönhetően.

Hogyan használjuk a hajformázó krémet?

A krémes kozmetikumot a megmosott és törölközőszáraz hajra kell felvinni. Egyszerűen csak vegyél egy keveset a termékből, oszlasd el a tenyeredben, és hajszekcióként, gyengéden nyomkodva vidd fel. Ezután formázd a hajat a kívánt módon, és folytasd a hajszárítást. A fürtök esetében mindig diffúzorral fújd meg, hogy elkerüld a fürtök romlását. Érdekes, hogy a krémek száraz hajra is alkalmazhatóak. Ez tökéletes a napközbeni gyors javításokhoz. Csak ne feledd, hogy minimális mennyiségű krémet használj, hogy elkerüld a haj elnehezítését és a csúnya sprődséget.

A professzionális styling krémek egyre népszerűbbek sokoldalúságuk, egyszerű használatuk és a természetes hatásuk miatt. Ha szeretnéd kipróbálni a saját hajadon, nézd meg a Cosibella kínálatát, és válaszd ki a számodra tökéleteset.

pixel