Anwen

Termékek száma: 56

Az Anwen egy lengyel márka, amelyet a hajápolás iránti szenvedélyből hoztak létre. Egy blogger megalkotta, aki tudásának és tapasztalatának köszönhetően forradalmasította a hajápolási szokásokat. A márka elsőként javasolt a különböző hajporozitás igényeiknek megfelelő összetevők használatát a PEH egyensúlynak megfelelően. Tudatos ápolásra és környezetvédelemre tanít. Olvassátok el a PEH-ról szóló bejegyzésünket, hogy többet megtudjatok, és válasszatok hajbarát termékeket!

termékek száma: 30/56
Az Anwen egy lengyel márka, amely viszonylag nemrég, 2015-ben alakult, de máris elnyerte a legigényesebb és a szépségtrend-orientált vásárlók tetszését. Az alapítója, Anna Kołomycew, aki nem csak lengyel méretekben zseniális és példátlan ötlettel állt elő: a haj különböző fokú porozitására komponált kozmetikumok gyártása.

Valószínűleg minden hajmániás tudja, ez a kritérium nemcsak a tincsek megjelenésére, hanem az ápolásukhoz és formázásukhoz szükséges termékek is hatással van a legnagyobb mértékben. Bizonyára ... Anna Kołomycew olvasói, aki 2010-ben, azaz néhány évvel a saját kozmetikumainak eladása előtt, blogot alapított a "hajmániások" számára.

Tudatos ápolás, avagy miért érdemes megbízni az Anwen kozmetikumokban

Ha szerettek tudatosan hozzálátni a hajápoláshoz, és szeretnétek megfelelően, bölcsen és hatékonyan ápolni, akkor derítsétek ki hajporozitásotok típusát, és nyúljatok az alacsony, közepes és magas porozitású hajra tervezett Anwen samponokért, balzsamokért, maszkokért vagy szérumokért. Az üzletünkben elérhető kínálatában megtalálhatók még olajok, protinos kezelések, hajködök, kefék és turbánok, valamint olyan termékek, mint a tincsek állapotát javító étrend-kiegészítők, fürdőgolyók, illatosító gyertyák. Nekik köszönhetően tudni fogtok átfogóan gondoskodni magatokról, megfelelő hangulatot teremteni a szépség rituálékhoz a fürdőszobában, megnyugtatni az érzékeiteket és mélyen ellazulni.
pixel