Savas hámlasztások

Termékek száma: 64

A savas peelingek jó megoldás azoknak, akik nem szeretik a bőr mechanikus hámlasztását. A savak koncentrációjától és típusától függően eltérő hatásspektrummal rendelkeznek. Hámlasztó plusz hidratáló, gyulladáscsökkentő, világosító vagy bőrszínt kiegyenlítő tulajdonságokkal rendelkeznek. Válaszd ki a bőröd igényeinek megfelelő bőrradírt!

Savas arcradírok

Szeretnéd mélyrehatóan megtisztítani a bőröd? Vagy talán szeretnéd csökkenteni a bőröd öregedésének jeleit? Választhatod a savas peelingeket. Ezek az AHA, BHA vagy PHA savakat tartalmazó termékek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket, és serkentik a bőr újjáépülését. Végeredményben elősegítik az arcfelszín kiegyenlítését, csökkentik a pigmentális elváltozások láthatóságát és mérséklik a finom ráncok mélységét. Ugyanakkor fontos megjegyezni, hogy a savas arcradírok alkalmazása utáni hatás nagyban függ a termékben lévő hatóanyagok koncentrációjától.

Olvass tovább

Savas arcradírok – hogyan használjuk?

A savas hámlasztók olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek meglehetősen erősen hatnak a bőrre. Következésképpen a bőr sokkal érzékenyebbé válhat a külső tényezőkre. Ezért ezeket a termékeket nem szabad túl gyakran használni – szigorúan kövesd a gyártó utasításait. Ezen kívül, amikor ezeket a kozmetikumokat használod, ne feledd, hogy:

  • kerüld a napfénynek való kitettséget - a napsugarak károsíthatják a bőrt és elszíneződések megjelenését okozhatják;
  • használj SPF 50 jelzésű fényvédő krémeket – az ezekben található összetevők segítenek megvédeni a bőrfelületet a naptól;
  • vigyél fel az arcodra olyan anyagokat tartalmazó termékeket, amelyek elősegítik a bőr hidratálását, regenerálódását és helyreállítását.

Az is fontos, hogy a savakat tartalmazó kozmetikumok alkalmazása előtt végezzünk allergiatesztet, és nyáron óvatosan bánjunk az alkalmazásukkal.

Mit találtok az ajánlatunkban?

Az áruházban elérhetőek az erős AHA/BHA-savakat tartalmazó peelingek, amelyek elsősorban a zsíros, kombinált és pattanásos bőrűek számára készültek. Gyengéd PHA-savakat tartalmazó kozmetikumokat is kínálunk, amelyek érzék.

Lásd még: fényvédő arckrémek, tisztító maszkok, enzimes peelingekhidralátumok