Fürdőolajok

Termékek száma: 8

A tusolóolajok egyedülálló termékek, amelyek különösen alkalmasak az érzékeny és száraz bőrre. Gyengéden tisztítják a bőrt, miközben gondoskodnak a védőréteg állapotáról. A termék lemosása után a bőr puhává és táplálttá válik, nem hagy feszülő vagy kényelmetlenség érzést. Válogass a kínálatunkban sok ajánlat közül és találd meg a kedvencedet!

Rendezés

Fürdőolajak a Te bőröd számára

Ezen kozmetikumok használata a test mosására kimondhatatlanul kellemes. Neki köszönhetően a mindennapi fmosakodás kész élvezet. Ahogyan azt a neve is mutatja, formulája olajos, mely kényelmes réteggel öleli körül a bőrt. Használata után a bőr táplált, kifejezetten puha és sima lesz. Ez a gyengéd termék már a mosakodás fázisán ápolja a bőrt.

Olvass tovább

A száraz bőrre milyen terméket használjak?

Száraz bőr esetében, a kategória összes terméke megfelelő. Az ilyen bőrnek szüksége van hidratálásra és regenerációra, ezeket pedig ez a kategőria termékei tökéletesen biztosítják. Mi több, csökkentik a dörzsölődés esélyét, hogy könnyen szétkenhetők legyenek és gondoskodnak a kényelemről, megnyugvásról. Az érzékeny bőr számára is ideális megoldás. Azonban, ha hajlamos a bőröd a tökéletlenségekre és azon gondolkozol, ogy melyik fürdőolajat vedd meg, akkor válaszd a könnyed formulájút, amelyik nem hagy zsíros réteget a bőrön. Találhatsz ilyen termékeket az Uriage kínálatában.

A termék összetevőinek van jelentősége

Ezek a kozmetikumok elsősorban növényi olajakból és emulgeálószerekből állnak, ami lehetővé teszi a termék lemosását. Gyakran fellelhető bennük néhány aktív hatóanyag, mint például növényi kivonatok.

  • jojobaolaj – gyorsítja a sérült felhám gyógyulását, hidratál és zsírosít,
  • nigellaolaj – gyulladásgátló, bőrregeneráló,
  • kenderolaj – enyhíti a begyulladt területeket, puhítja a bőrt,
  • makadámiadió-olaj - kisimít, zsírosítja a bőrt, hosszan tartó hidratálást biztosít,
  • E-vitamin - öregedésgátló, az antiokszidánsok által meggátolja a bőr idő előtti öregedését,
  • zabkivonatenyhíti az irritációt, megnyugtatóan hat,
  • szkvalán – ujjáépíti a bér lipidgátját, megerősíti a sérülésekkel szembeni ellenálló képességét. 

Hogyan kell használni a fürdőolajakat

Használatukra két mód létezik. Az első, a hagyomásnyos. Körkörös mozdulatokkal bemasszirozunk egy kis mennyiségű terméket a benedvesített bőrbe, majd leöblítjük meleg vízzel. Azonban hozzáadhatsz a fürdővizedhez is néhány cseppet. Hasonlóan puha és táplált lesz a bőröd, továbbá megnyugvást hoz az érzékszerveidnek és az egész testednek.

Természetes fürdőolajak

A természetes összetevőket tartlmazó kozmetikumok felettébb népszerűek. Telis-tele vannak növényi és gyümölcs-kivonatokkal, valamint olajokkal, melyeket magokból nyertek ki. Boltunkban természetesen ilyenek is kaphatók. A Clochee márka olyan kozmetikumokat kínál, amelyek minden bőrfajtának megfelelnek. Gyengéden lemosó, növényi olajokkal és kivonatokkal, hovatovább üdítő teaillattal szolgálnak.

Miben különbözik a fürdőolaj a tusfürdőtől?

Mindkét fajta kozmetikumnak van saját rajongótábora. Mindenki azt választja, amelyik a szükségeinek a megfelelő, éppen ezért érdemes ismerni néhány különbséget.

  • állag – a tusfürdők könnyedek, általában jobban habosodnakés nem hagynak lemosásuk után semmilyen réteget a bőrön. Az olajak azonban zsírosabbak, s a képzett réteg tartósan öleli körbe a testet.
  • rendeltetés – az olajtartalmú kozmetikumok elsősorban nyugtatják a bőrt. Leggyakrabban azok választják, kik bőre érzékeny, hámló és irritált, ezen típusoknak pedig gyengéd, hatékony ápolásra és kényelemre van szükségük.
pixel