Pyunkang Yul

Termékek száma: 56

A Pyunkang Yul gyártó az arcápolásban minimalizmusra és regenerálásra összpontosít. Ez a válaszuk a bőr negatív környezeti tényezőknek való kitettségére és ebből származó reakcióira érzékenység, irritáció, bőrpír, akné vagy allergia formájában. Ez az oka annak, hogy a koreai márka formulái mentesek a felesleges összetevőktől, és olyan kivonatokon alapulnak, amelyek megkönnyebbülést és komfortérzetet nyújtanak a bőrnek. Nézzétek meg a márka kínálatát, és válasszatok terméket magatoknak!

Rendezés
  • 1
  • 2
termékek száma: 30/56

Koreai Pyunkang Yul arcbőr ápoló kozmetikumok

A Pyunkang Yul kétségtelenül az egyik legnépszerűbb koreai bőrápoló márka. A Pyunkang Oriental Medicine Clinic hozta létre, és speciális tapasztalat (a klinika működésének több mint 40 éve!) és tudományos ismeretek a természet ajándékaival való kombinációján alapul. Mi olyan különleges ezekben a termékekben? Gondosan válogatott hatóanyagokon alapulnak, amelyek fő feladata az epidermisz támogatása és a hidrolipid és sav-bázis egyensúly helyreállítása. Ennek az egyensúlynak köszönhető, hogy a bőr tiszta és tökéletlenségek mentes marad, mindegy ha az allergiáról, az irritációról, vagy az aknéról van szó. Tehát ha olyan konkrétumokat kerestek, amelyek hatékonyak lesznek a smink eltávolításában, a mitesszerek vagy elszíneződések eltüntetésében, és egyben gyengédek is, a Pyunkang Yul kozmetikumok tökéletesek a számotokra.

A Pyunkang Yul - minden termékben található természet és tudás

Melyik termék a koreai Pyunkang Yul-tól figyelemre méltó? Az igényektől függően széles választék van. A cég bestsellerje a tökéletlenségek elleni tapaszok, a szemkörnyékápoló krémek, a borogatásként funkcionáló fátyolmaszkok, a kiváló hidratáló tonikok optimális áron, az ápoló olajok és még sok más. Célszerű olyan termékkészleteket választani, amelyek átfogó arcápolást biztosítanak. A Pyunkang Yulnak test- és hajápoló termékei is vannak, amelyek szintén természetes összetevőkön és finom mosóanyagokon alapulnak, amelyek nem sértik a bőr természetes pH-értékét.
pixel