Szempillaspirálok

Termékek száma: 23

A szempillaspirál határozottságot és karaktert kölcsönöz a megjelenésnek. Ízlésétől függően olyan szempillaspirálok közül választhatsz, amelyek sűrítik, meghosszabbítják vagy göndörítik a szempillákat. Kínálatunkban sokféle ajánlatot, szempillaspirált találsz különböző típusú ecsettel, sőt, vízálló formulával is! Tekintsd meg őket és válassz közülük.

Rendezés

Hosszú, kacéran göndörített, dús szempillákról álmodozol? Egyszerű módszert keresel szemed kiemelésére? Válaszd ki kínálatunkból a legjobb szempillaspirálokat. Számos jól ismert márka szempillaspirálját kínáljuk. Olyan összetételük van, amely nem kenődik, nem morzsolódik és nem szárad túl gyorsan. Csak néhány ecsetvonás a szempillákon elég ahhoz, hogy szétválasszák és meghosszabbítsák, dúsítsák vagy göndörítsék őket. Ezek a termékek kiválóan alkalmasak a szemsmink utolsó lépéseként.

Hogyan válsszuk ki a legjobb szempillaspirált?

Mindennapi használatra szánt, extrém körülményeknek ellenálló szempillaspirálokat kínálunk. Válassz:

  • klasszikus, nem vízálló szempillaspirálok, amelyek intenzív fekete színűek. Krémes formulájuk van, amely könnyen eloszlik a szempillákon, és nem nehezíti el azokat. Ráadásul micellás folyadékkal vagy más sminklemosó termékkel gyorsan lemoshatók;
  • vízálló szempillaspirálok különleges alkalmakra, amelyek formulája ellenáll a nedvességnek és a vízzel való érintkezésnek. Sírhatsz, edzhetsz vagy táncolhatsz anélkül, hogy félned kellene attól, hogy a szempillaspirál lefolyik, és "panda" hatást kelt a szemhéj alatt. Ne feledd azonban, hogy az ilyen szempillaspirál eltávolítása egy kicsit több időt vesz igénybe.

Rövid, finom szempillád van, válassz hosszabbító szempillaspirált. A szempillád ritka és alig látszik? A sűrítő szempillaspirál tökéletes lesz számodra.Válaszd ki az alkalomnak megfelelő szempillaspirált, és tedd tökéletessé a sminked a körülményektől függetlenül.


Olvass tovább

Barna szempillaspirál – a tekintet finom kiemelése

A barna szempillaspirál sűríti és meghosszabbítja a szempillákat, ugyanakkor melegebbé és puhábbá varázsolja a szemet. Ez egy nagyszerű megoldás szó szerint minden írisz színhez. Tökéletes latte sminkekhez, ahol a barna árnyalatai játsszák a főszerepet a teljes arcsminkben. Ebben a színben nagyon jó szempillaspirált kínál az Eveline márka és az Etude House.

Milyen szempillaspirálokat találsz a Cosibellánál?

Ha a szempillaspirálról van szó, nem csak a formula számít, hanem az ecset formája is. Meghatározza, hogy a szempillád meghosszabbodik, felgöndörödik vagy megvastagodik. Az alábbi ecsetekkel ellátott modelleket kínáljuk:

  • ívelt, különböző hosszúságú szálakkal - egyenes szempillákra tervezve. Finoman megemeli és meghosszabbítja őket;
  • kúp alakú - segítségével minden szőrszálat befedhetsz a szempillaspirállal, még a rövidebbeket is a szemzugban. Csábítóan hosszúvá varázsolja a szempillákat;
  • maxi – tökéletesen fésüli a szálakat, dúsít és növeli a térfogatot. Használható a műszempilla hatás eléréséhez;

A kínálatunkban megtalálhatóak a klasszikus kefés szempillaspirálok is. Jól használhatók azok számára, akiknek természetesen vastag és hosszú szempilláik vannak.

Próbáld ki szempillaspiráljainkat, és néhány ecsetmozdulattal változtasd meg a megjelenését!

Lásd még: krémes bronzosítók, krémes pirosítók, maszk ecsetekszemöldök gélek

pixel