Lábápolási termékek

Termékek száma: 7

A láb a test gyakran figyelmen kívül hagyott része, amikor bőrápolásról van szó. A lábfej alját vastagabb bőr jellemzi, amelyen egy plusz hámréteg, az ún világos réteg található. Megfelelő ápolást, azaz a hámlasztás és a mélytáplálás közötti egyensúlyt igényel. A száraz láb könnyen megreped, ami kellemetlenséget okoz. Ha szeretnénk megszabadulni ettől a problémától, érdemes a megfelelő bőrpuhító termékeket használni. Nézd meg, milyen lábápoló termékeket ajánlunk Neked!

Ápolt, sima és hidratált talpak

A napi bőrápolásból gyakran kimaradnak a talpak. A számukra nem megfelelő mennyiségben biztosított hidratálás, tápláló és regeneráló összetevők a bőr kiszáradásához vezethetnek, feltörhetik a sarkat és kellemetlen érzést okozhat járás közben. A napi bőrápolási rutinba bevezetett talpápoló kozmetikumok kielégítő hatást hozhatnak puha és kellemesen sima bőr formájában.

Olvass tovább

Hogyan ápoljuk a talpunkat?

A boltokban egyre több termék szolgálja a száraz talpak ápolását. Bársonyos, illatos krémek, illetve maszkok zokni formájában tele aktív hatóanyagokkal - ez a tökéletes módja a talpak ápolásának. A krémek használata a hidratálás biztosításának a gyors módja. Tökéletesen illeszkednek mind az esti, mind az egész éjszakai ápolásban. Érdemes felvinni egy vastagabb réteget, majd felvenni rá egy pamutzoknit. Reggelre rendkívül hidratált és puha lesz. A maszkoknak lehet hidratáló, tápláló és hámlasztó hatása. Az ilyen termékeket fel kell venni a lábra és a gyártó által megadott idő után levenni. Ez a lépés nagyon változatossá teszi bőrápolást egy talp-spa formájában.

Összetevők a puha és sima talpakért

A kellemes tapintású talp komfortérzetet biztosít. Különösen nyáron fontos az egészséges, repedés- és bőrkeményedés-mentes megjelenés, amikor a lábbelink nem fedi teljesen a talpat. Ezt a hatást a lábápolási kozmetikumokban az alábbi összetevők biztosítják:

  • karbamid - hámlaszt, erősen hidratál, puhává varázsolja a bőrt,
  • ceramidok - újjáépíti a bőr lipidrétegét, táplál és hidratál,
  • sheavaj - zsírozza, táplálja, regenerálja és hidratálja a száraz bőrt,
  • tejsav - hámlasztja az elhalt hámréteget, kisimítja, hidratálja, puhává teszi a bőrt, antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik,
  • hialuronsav - megköti a vizet az epidermiszben, erősen hidratáló hatású,
  • teafaolaj - antibakteriális, frissítő, megakadályozza a kellemetlen szagok kialakulását,
  • édesmandula-olaj - hidratálja, táplálja és zsírozzaa láb bőrét.
pixel