Maszkok festett hajra

Termékek száma: 23

Fested a hajadat és azt veszed észre, hogy romlik az állapota? Vagy talán a szín és a védelem tartósságának meghosszabbítása fontos a számodra? Kínálatunkban a festett haj ápolására tervezett maszkokat is talál. Úgy lettek összeállítva, hogy erősítsék a festéssel terhelt hajat, emellett tápláló és ápoló összetevőkkel is ellátják. Tekintsd meg, milyen maszkokat kínálunk, és élvezd a látványos hatásokat!

Maszkok festett hajra - a tökéletes és hosszantartó színhez vezető út

A színezett hajnak különleges, személyre szabott ápolásra van szüksége. Nagyon gyakran jellemző rá a fokozott szárazság és a tompaság, hajlamosabb a frizzre és a gubancolódásra, és könnyebben sérül. Maszkjaink hatása biztosítja a haj megfelelő ápolását, ellátva azt a szükséges hatóanyagokkal.A festett hajra való maszkok hatása

  • A szín tovább tart: a szín idővel kimosódik, és nem megfelelő ápolás és kozmetikumok használata esetén ez a folyamat sokkal gyorsabban megtörténhet. Az ilyen típusú hajra való maszkok úgy vannak összeállítva, hogy védjék a színt, és a hajszálban tartják azt.
  • Regeneráció: Minden hajnak szüksége van regenerációra, különösen a színezett hajnak. Lehet, hogy szárazabbak, hajlamosak a gubancolódásra vagy fénytelenek, és a regeneráló hatásnak köszönhetően visszanyerik elveszett vitalitásukat.
  • Védelem a fakulás ellen: a festék kifakulhat, ha a napnak és külső tényezőknek van kitéve. A maszkok hatékonyan védik a hajat ettől a folyamattól, és hosszabb ideig biztosítják a friss hatást.

Dozvedieť sa viac

A legjobb maszkok formulái a festett haj igényeire

A kozmetikum hatásának középpontjában az összetétele áll. A legjobb eredmény érdekében a festett haj igényeit célzó maszkokat hatékony összetevőkkel gazdagították. A hajmaszk kiválasztásakor olyan összetevőket találhatsz, mint például:

  • Emolliensek - táplálják a hajat, védik a külső hatásoktól, hidratáltságot tartják a haj belsejében, fényessé és lazává teszik a hajat.
  • Fehérjék - például a keratin- vagy selyemfehérjék felelősek a haj szerkezetének feltöltéséért, erősebb, kevésbé hajlamos a károsodásra és simább hajat eredményezve.
  • Humektánsok - ez egy olyan összetevőcsoport, amelynek fő feladata, hogy a hajat megfelelő adag nedvességgel lássa el. Ide tartoznak például az olyan növényi kivonatok, mint az aloe vera vagy a méz.
  • Szilikonok - védik a hajat a károsodástól, lazán tartják és megakadályozzák a haj összegubancolódását. Segítségükkel sima és fényes frizurát érhetsz el.

Milyen gyakran használjunk festett hajra való maszkot?

Az alkalmazás gyakorisága az egyéni igényeidtől és hajad állapotától függ. Ha egy ilyen maszk nem tartalmaz további pigmentet (például lila vagy kék színt a szőke hamvasítására), akkor ajánlott minden mosás után alkalmazni. A kozmetikumok maradványai a mosás során kiöblülnek, ezért fontos, hogy a megfelelő összetevőket újból biztosítsuk. Másrészt, ha a maszknak van színe, akkor az alkalmazás gyakorisága a gyártó nyilatkozatától függ. A leggyakoribb ajánlás a heti egyszeri használat. Bármelyik típust is választod, rendszeres használatával kielégítő eredményt érhetsz el, megőrizheted a szín tartósságát és egészségesen tarthatod a hajad.

pixel