Hámlasztó arctonikok

Termékek száma: 47

Az AHA-, BHA- vagy PHA-savakon alapuló tonik egy hámlasztó termék. Támogatja az elhalt hámsejtek eltávolítását, ennek köszönhetően kisimítja a bőr szerkezetét és felfrissíti annak megjelenését. A savas tonikoknak világosító hatása is van, valamint segítenek küzdeni a bőrhibákkal. Válaszd ki a bőröd igényeinek megfelelő peelingező tonikot, és vedd meg!

termékek száma: 30/47

Hámlasztó tonik - gyengéd felhámeltávolítás

A bőrnek rendszeres hámlasztásra van szüksége. Az epidermális megújulási ciklus körülbelül 28 napig tart, és ezalatt az elhalt hámsejteket újakkal vannak helyettesítve. Ez azonban nem jelenti azt, hogy nem érdemes ebben segíteni nekik. Az ápolási rutinba bevezetett, savakat tartalmazó enyhe tonikok segítenk szabályozni a faggyúkiválasztást, fellépnek a tökéletlenségek és gyulladások ellen, halványítják az elszíneződéseket és kiegyenlítiki az arcszínt.


Olvass tovább

Savas tonikfajták

Egyre több lehetőség jelenik meg a piacon. Az AHA, BHA és PHA savakat tartalmazó tonikok jelen vannak a márkaportfóliónkban. A napi bőrápolásban használt legnépszerűbb tonikok a következők:

Glikolsavas tonik

Kiváló választás aknéra hajlamos, érett és elszíneződött bőrű emberek számára. Hatékonyan hámlasztja az elhalt bőrt, csökkenti a tökéletlenségeket, halványítja az elszíneződéseket és kiegyenlíti a bőr tónusát, valamint serkenti a bőr regenerálódását és kisimítja a finom ráncokat.

Szalicilsavas tonik

A zsíros, pattanásos, kombinált és mitesszeres bőrűek kedvence. Ez az egyetlen zsírban oldódó sav, ezért kiválóan alkalmas a faggyúmirigyek tisztítására. Csökkenti az aknés elváltozásokat, eltávolítja a mitesszereket, szabályozza a faggyúkiválasztást és kisimítja a bőrt.

Azelainsavas tonik

Ha problémáid vannak a tökéletlenségekkel és elszíneződésekkel, az azelainsav megfelel az igényeidnek. Az esti ápolásban minden nap használva már néhány nap elteltével meghozza az első eredményeket, és 3-4 hét múlva már jelentős változást észlelhetsz a bőr állapotában.

Hogyan alkalmazzuk a savas tonikokat?

A savakat tartalmazó tonikokat főként éjszaka használják, kivéve, ha a gyártó kijelenti, hogy nappal is használhatók. Kezd azzal, hogy alaposan megtisztítja bőröd a sminktől és a nap folyamán felgyülemlett szennyeződésektől. Kezd sminklemosóval, majd mosd meg az arcod a kedvenc géleddel, habbal vagy emulzióval. Várj néhány percet, amíg a bőr megszárad. Ezután önts egy kis mennyiségű tonikot egy vattakorongra vagy közvetlenül a kezedre, és óvatosan töröld le az arcod. Most várj még néhány percet, és kezd el felvinni a többi kozmetikumot, azaz a szérumot és az éjszakai krémet.

Ezt is nézd meg: Arcradírok, AjakradírokTisztító maszkok

Olvass tovább: A SkinTra - a kombinált bőr hatékony ápolása

pixel