Hajformázó sprayek

Termékek száma: 26

A hajspray-k nemcsak kondicionálják és formázzák a frizurát, hanem könnyebben felvihetők egyes tincsekre mint más kozmetikumok. A hajpermeteknek különböző formulái lehetnek, hogy segítsenek felemelni a hajat gyökerektől, újra göndöríteni a fürtöket és fényt adni a hajnak. Egyszerűen fújd be a terméket, és élvezd a kényelmes hajformázást és a nagyszerű végeredményeket!

Hajspray-ek és hajlakkok - mire használják őket?

Akár a természetes hullámaid gyengéd rögzítését szeretnéd, akár tartósságra van szükséged egy expresszív frizurához, a megfelelő spray a siker kulcsa.

A hajspray-ek nemcsak a rakoncátlan szálak formázásában segítenek, hanem gyakran tartalmaznak olyan összetevőket is, amelyek kondicionálják és védik a hajat. A hajlakkok viszont a rögzítés mesterei, megvédik frizurádat a nedvességtől, a széltől és más időjárási meglepetésektől, hogy az minden körülménytől függetlenül kifogástalanul tartson.


Dozvedieť sa viac

Hogyan használd a hajlakkot?

A legjobb eredmény érdekében tartsd a spray-t körülbelül 30 cm-re a hajadtól. A terméket rövid, kontrollált spricceléssel vidd fel, így biztosítod az egyenletes fedést anélkül, hogy elnehezítenéd a hajat. A hajlakkkal való formázás fotózásokhoz is használható - próbálj ki egy kis mennyiségű terméket az ujjadra fújni, és óvatosan kiemelni a tincseket, egyedi módon formázva őket.

Hajlakkok - a tökéletes frizurához vezető út

A hajspray-ek ideális kozmetikumok a frizura szerkezetének megalkotására és kiemelésére. A Cosibellánál olyan termékeket találsz, amelyek nemcsak megkönnyítik a formázást, hanem táplálják és védik a hajat a károsodástól. Fújd be a hajat a spray-jel, formázd meg egy kefével - és kész!

Melyik spray-t válasszuk?

A hajlakk kiválasztása a hajad egyéni igényeitől függ. Az áruázunk kinálatában megtalálod:

  • Textúrázó spray-eket - nagyszerű a hullámok és fürtök kiemeléséhez,
  • Hidratáló spray-eket - ideálisak a száraz, nedvességre szoruló hajra.
  • Száraz samponokat - egész nap frissen tartják frizurádat,
  • Simító spray-eket - azok számára, akik sima, frizz nélküli hajat szeretnének.

Fedezd fel kedvenc hajspray-edet, és élvezd a gyönyörű frizurát minden nap a Cosibella együtt.

pixel