Resibo

Termékek száma: 23

Egy lengyel márka, amelynek a története azzal a vágyyal kezdődött, hogy a különféle bőrtípusok igényeinek megfelelő natúr kozmetikumok létrehozza. Egyedi, vegán formulák a less-waste csomagolásokban rejtőznek, hiszen a márka prioritása a környezetvédelem. A márka portfóliójában megtalálhatók a legkelendőbb arc-, test- és hajtermékek – feltétlenül nézzétek meg őket!

A Resibo egy lengyel márka, amelyet egy házaspár alapított: Ewelina és Piotr. Ewelina tinédzser kora óta kereste a problémás bőrének megfelelő formulákat, de nem volt megelégedve a piacon kapható termékekkel, így saját maga kezdett el kísérletezni kedvenc természetes összetevőivel. Az első bestsellerje egy ápoló olaj volt, amelyet kezdetben rokonoknak és barátoknak adott. Ahogy Ewelina mondja, a termékei visszaadják azoknak a nőknek a hitét, akik elvesztették a reményt, hogy megtalálják a maguk számára tökéletes kozmetikumot. A Resibo termékek nemcsak hatékonyak, hanem természetesek is, alkalmasak vegánok számára is. Tanúsítvánnyal rendelkeznek és gyakran jutalmazzák őket, nem is beszélve a felhasználók lelkes véleményéről.

A Resibo – az arcbőreteket szem előtt tartva

És mi a vitathatatlan sláger a Resibo márka kínálatában? Természetesen ezek természetes arckrémek, például öregedésgátló retinollal, fiatalító esszenciákkal, szemkörnyékápoló krémekkel és sminklemosó olajokkal, amelyek elindították a családi vállalkozás teljes történetét. Érdemes odafigyelni a nem csak a sminkművészek által imádott, bronzosító-ragyogtattó hatású testápolókra is, amelyek nagyon jó minőségű, vegán alternatívája a népszerű, önbarnító hatású drogériás krémeknek. A Resibo szortimentben kényelmes készletek is vannak, amelyek speciális bőrtípusokhoz készültek, például azoknak, akik táplálásra vagy egy jó adag öregedésgátló összetevőkre szorulnak.
pixel