Szemhéj ecsetek

Termékek száma: 6

A jó minőségű ecsetek elengedhetetlenek a tökéletes szemsmink elkészítéséhez. Az ecsetek könnyen eloszlatják az festékeket, lehetővé teszik a satírozást a szemöldökív alatt és a szemhéj redőiben egyaránt. A sörtéik lehetnek szintetikusak vagy natúrak, alakjukban és méretükben különböznek, a kínálatunkban változatos ajánlatokat találsz meg!

Kiváló minőségű szemhéjfesték-ecsetek

A szemsmink a sminkelés egyik legmunkaigényesebb szakasza. Kivitelezése pontosságot, odafigyelést és időt igényel. Ennek a feladatnak a megkönnyítése érdekében érdemes a megfelelő eszközöket használni. Szemhéjfesték ecsetek széles választékát tartalmazza kínálatunkban. Segítségükkel egyszerűen és precízen viheted fel a kozmetikumokat, keverheted össze és finomíthatod a köztük lévő átmeneteket.


Olvass tovább

A tartozékok egy jól ismert gyártótól, az Annabelle Mineralstól származnak. Ezeket az ecseteket gyönyörű kialakítás és tartósság jellemzi. A sörték megfelelő hüvellyel vannak rögzítve, hogy megakadályozzák a kiesést. Ennek köszönhetően ezek a sminkkellékek hosszú évekig szolgálhatnak neked.

Ecsetek szemhéjfestékekhez és szemceruzákhoz

Precíz, részletgazdag smink nem lenne lehetséges kis ecsetek nélkül. Változatosak, van bennük lekerekített hegy, ami tökéletes a keveréshez, azaz az árnyékok csiszolásához, például a füstös szem sminkben, valamint a gömb alakú hegyek, amelyek precízen felviszik az árnyékot a belső szemzugba. Vannak ferde, nagyon vékony formájú ecsetek is, amelyek lehetővé teszik a vonal rajzolását és finom keverését. Az esti smink gyakran fényes vagy csillogó árnyékokat használ, amelyek néha hajlamosak lehullani a szemhéjról. Ilyenkor jól jön egy kis, lapított ecset, amellyel felviheted és lenyomhatod az festéket, elkerülve a leesést.

Szemhéjfesték-ecsetek - milyeneket kínálunk?

Az üzletünk kínálatában különféle formájú és méretű sörtékkel ellátott szemhéjfesték-ecsetek találhatók. Ennek köszönhetően a kelléket a felvitt termékhez és a várt hatáshoz igazíthatod. Ajánlatunkban megtalálhatók például:

  • ecset a szemceruza és az árnyékok felviteléhez – nagyon rövid, kúp alakú sörtékkel rendelkezik. Használatával a megfelelő mennyiségű terméket felvihetjük a szemhéjra és egyenletesen „elhelyezhetjük” a belső szemzugtól a szemöldök külső részéig. Ezenkívül segít eltávolítani a felesleges kozmetikumokat, például az alsó szemhéjról.
  • ecset a szemhéjfestékek keveréséhez - kúpos fejű, lapított hegyű. Jól tapad a szemhéjhoz. Ennek köszönhetően gyengéd körkörös mozdulatokat végezhetsz, és könnyedén kombinálhatod az árnyékokat, hogy a köztük lévő átmenet finom és esztétikus legyen;
  • szögletes szemhéjfesték ecset – rövid sörtékkel, ferde heggyel. Tökéletes a termékek szemzugba és mindkét szemhéjra történő felvitelére. A fej éles vége lehetővé teszi, hogy kis helyeket is elérjen.
A kiegészítők szintetikus sörtékkel rendelkeznek, amelyek nem szívják fel a kozmetikumokat és könnyen tisztíthatók. Sőt, megakadályozzák a festékek porosodását felhordás közben, így az arc nem szennyeződik be sminkeléskor.

Válaszd ki a legjobb szemhéjfesték ecsetet és készítsd el a tökéletes szemsminket!

Lásd még: pirosítók, szemhéjfestékek, bb krémek

pixel