Ecset készletek

Termékek száma: 3

A szettek szeretői számára a kínálatunkban kész ecsetkombinációk is szerepelnek az arc egyes részeihez. Úgy lettek elkészítve, hogy lehetővé tegyék A-tól Z-ig a smink elkészítését – feltétlenül nézzd meg őket!

Rendezés

Sminkecset szettek - Segítségével elkészítesz a egy teljes sminket!

Az ecsetek az olyan eszközök, amelyek lehetővé teszik mind a professzionális mind a mindennapi smink otthoni elvégzését. Használhatók az arc, a szemöldök, a szem és az ajkak teljes smink elkészítéséhez, és tökéletesen alkalmasak bármilyen sminktermék felvitelére, legyen az krémes vagy púderes. Alapozót, púdert, kontúrozó kozmetikumokat, szem- és szemöldökfestéket vagy rúzst nagy precízitással vihetsz fel ecset segítségével. Az ecsetkészletek nagyszerű megoldást jelentenek arra, hogy ne kelljen egyenként vásárolni az eszközöket. Ráadásul egy ilyen készlet gyönyörűen mutat az öltözőasztalon vagy a sminktáskában.


Olvass tovább

Ecset készletek - kifizetődőek? 

A ecset készletek nemcsak kényelmesek, hanem takarékosabbak is, mint az egyes ecsetek külön-külön történő vásárlása. Ráadásul nemcsak engedi a pénzt spórolni, hanem esztétikusabb is. Az egy készletbe tartozó ecsetek nyelének színe/mintája azonos, ami nagyon szép és szemet gyönyörködtető megjelenést kölcsönöz nekik. A Cosibella kínálatában különböző szetteket találsz, akár teljes sminkhez, de a szemsminkre (szemhéjfesték satírozó ecsetek, vonal ecsetek, csillám ecsetek, kis fejű ecsetek pontos felviteléhez szemsarokban), vagy magára az arcra (alapozó, korrektor, púder, bronzosító, pirosító és highlighter ecsetek) is összpontosítva.

Hogyan ápolod az ecseteket, hogy sokáig használhatóak maradjanak?

A kiegészítők megfelelő ápolása meghosszabbítja az élettartamukat, így hosszabb ideig használhatod őket. A legfontosabb, hogy rendszeresen mosd meg enyhe termékekkel, és megfelelően szárítsd meg olyan pozícióban, amely nem torzítja el a szálakat. Ezt a következő módon teheted meg:

  • Mosási gyakoriság - ideális esetben minden használat után mosd ki. Ha azonban erre nincs időd, elegendő hetente egyszer megmosni. Jó ötlet azonban, hogy minden használat után fertőtlenítsd őket folyadékkal vagy habbal.
  • Termékek és a tisztítási mód - az ecsetek tisztításához vagy speciálisan erre a célra kifejlesztett termékeket, vagy enyhe babagélt (például sampont) használj. Az ecset szálait áztasd be vízbe, majd alaposan oszlasd el a tisztítószert és habosítsd fel. Amikor észreveszed, hogy a fejék már tiszták, alaposan öblítsd le tiszta vízzel. Ne feledd, hogy a nyeleket ne áztasd vízbe, mert ez károsíthatja őket. 
  • Szárítsd megfelelő helyen - miután megmostad az eszközöket, fektesd őket laposan egy tiszta felületre (például papírtörlőre), és hagyd kiszáradni. Jó megoldás az is, ha egy speciális állványra helyezed őket a sörtékkel lefelé. Ennek a két pozíciónak köszönhetően megőrzöd a szálak eredeti alakját.
Lásd még: folyékony pirosítók, szempilla göndörítők, szemceruzák, kontúrozó paletták
pixel