Fátyolmaszkok

Termékek száma: 176

A fátyolmaszkok nagyszerű azonnali hatású megoldás - például felkészítik a bőrt egy fontos eseményre és gyors eredményeket biztosítanak. Az esszenciák, amelyekbe a maszkot áztatják, hatóanyagokban gazdagok, nedvességgel látják el és revitalizálják a bőrt. Fedezd fel, milyen ajánlatokat készítettünk Neked!

termékek száma: 120/176

Fátyolmaszkok

A fátyolmaszkok a szem, a száj és az orr számára kivágásokkal ellátott anyagból készülnek, amelyet egy speciális formulába áztattak. A szövet általában pamuttextília, de készülhet például cellulózszálakból vagy viszkózból is. Puha tapintású és nem okoz irritációt. A fátyolmaszkok abban különböznek, hogy sok folyadékot képesek felszívni, és nagyon lassan száradnak. Ennek köszönhetően a termék arcra történő felhelyezése után nincs szükség az anyag megnedvesítésére vízzel, ami megkönnyíti az ilyen kozmetikumok alkalmazását.

Olvass tovább

Miért érdemes ezeket használni?

A fátyolmaszknak számos előnye van.

  • Ezeket a kozmetikumokat könnyű alkalmazni. Egyszerűen vegye ki a fátylat a fóliatasakból, majd tegye az arcára a csomagoláson megadott ideig.
  • Az anyag könnyen alkalmazkodik a bőrhöz, és megakadályozza, hogy a formula lefolyjon a bőrről, így a felhám sok hatóanyagot tud befogadni.
  • A termék formuláját nem kell lemosni a fátyol eltávolítása után. A megmaradt folyadékot be lehet paskolni az arcba.

Az ilyen típusú maszkokat felhasználás előtt hűtőszekrénybe lehet helyezni. A hideg anyag felhelyezése az arcra például segíthet csökkenteni a szem alatti duzzanatot.

Mit tartalmaznak a fátyolmaszkok?

Kínálatunkban olyan maszkokat találsz, amelyek olyan összetevőket tartalmazó formulákat tartalmaznak, amelyek támogatják a bőr mélyreható ápolását. Ezek közé tartozik például az aloe vera, a hialuronsav, a csiganyálka vagy növényi kivonatok, például a rózsa vagy az avokádó. Ezek az anyagok segítenek többek között hidratálni, táplálni és regenerálni a felhámot, és segítenek helyreállítani a bőr hidrolipidrétegét.

A fátyolmaszkok érdekes kiegészítői lehetnek a mindennapi bőrápolási rutinodnak. Vedd ezeket figyelembe a vásárlás során!

Lásd még: koreai maszkok, esszenciák, arcápoló készülékek, szemtapaszok

pixel