Arckrém érzékeny bőrre

Termékek száma: 103

Ezt a bőrtípust a külső tényezőkre való túlzott reakció jellemzi. Emiatt kíméletes kezelést igényel. Az érzékeny bőr ápolási rutinnak nyugtató és irritációt enyhítő összetevőket tartalmazó termékekből állnia kell. Tekintsd át, mit készítettünk az ajánlatunkban!

Krémek érzékeny bőrre

Az érzékeny bőr hajlamos az irritációra és a károsodásra. Az ápolásának ezért a hidratálásra és a külső tényezők elleni védelemre kell összpontosítania. Ebben segíthetnek Neked az érzékeny bőrre szánt krémekben található összetevők.

Kínálatunkban találsz egyaránt nappali és éjszakai használatra termékeket. Enyhe formulákkal rendelkeznek, amelyek nem okoznak irritációt, és bársonyos konzisztenciájuk van. Ezért felvitelük nagyon kellemes.

Arckrémek érzékeny bőrre – mit tartalmaznak?

Az érzékeny bőrre való krémek összetételében megtalálható például az ázsiai gázló kivonata, ceramidok, panthenol, aloe vera, szkvalán, méz, bakuchiol, niacinamid vagy hialuronsav. Ezek az összetevők támogatják:

  • a felhám hidratálását és regenerálását,
  • az irritációk enyhítését,
  • a bőr hidrolipid gátjának helyreállítását.

Ezenkívül segítenek csökkenteni a feszülés érzését, mérsékelik a felhám szárazságát és erősítik a káros külső tényezőkkel szembeni védelmet. Nézd meg kínálatunkat, és egészítsd ki szépségápolási táskádat érzékeny bőrre való krémekkel.

Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel