Arckrémek érzékeny bőrre

Termékek száma: 252

Ezt a bőrtípust a külső tényezőkre való túlzott reakció jellemzi. Emiatt kíméletes kezelést igényel. Az érzékeny bőr ápolási rutinnak nyugtató és irritációt enyhítő összetevőket tartalmazó termékekből állnia kell. Tekintsd át, mit készítettünk az ajánlatunkban!

Rendezés
termékek száma: 120/252

Krémek érzékeny bőrre

Az érzékeny bőr hajlamos az irritációra és a károsodásra. Az ápolásának ezért a hidratálásra és a külső tényezők elleni védelemre kell összpontosítania. Ebben segíthetnek Neked az érzékeny bőrre szánt krémekben található összetevők.

Kínálatunkban találsz egyaránt nappali és éjszakai használatra termékeket. Enyhe formulákkal rendelkeznek, amelyek nem okoznak irritációt, és bársonyos konzisztenciájuk van. Ezért felvitelük nagyon kellemes.

Olvass tovább

Arckrémek érzékeny bőrre – mit tartalmaznak?

Az érzékeny bőrre való krémek összetételében megtalálható például az ázsiai gázló kivonata, ceramidok, panthenol, aloe vera, szkvalán, méz, bakuchiol, niacinamid vagy hialuronsav. Ezek az összetevők támogatják:

Ezenkívül segítenek csökkenteni a feszülés érzését, mérsékelik a felhám szárazságát és erősítik a káros külső tényezőkkel szembeni védelmet. Nézd meg kínálatunkat, és egészítsd ki szépségápolási táskádat érzékeny bőrre való krémekkel.

Lásd még: szérumok érzékeny bőrre, maszkok érzékeny bőrre, regeneráló krémekfrissítő arctonikok

pixel