Liqpharm

Termékek száma: 8

Hatékonyság és magas koncentrációjú hatóanyagok – ezek jellemzik a lengyel Liqpharm márkát. A portfóliója mindössze öt terméket tartalmaz, de az alapítói tudják, hogy ennek ellenére a kozmetikumaik is ellátják a bőrt mindennel, amire szüksége van. A termékeik ismert hatóanyagokat tartalmaznak, bizonyított hatásúak és alacsony pH-értékű. Mindez a lehető leghatékonyabb működés érdekében.

A Cosibella a Liqpharm kozmetikumok hivatalos forgalmazója Magyarországon. A tanúsítványt ezen a linken tekintheted meg.

A Liqpharm egy lengyel kozmetikai cég, viszonylag fiatal, mert 2014-ben alapították. Tulajdonosai azonban tudják, mit csinálnak: évek óta dolgoznak a gyógyszer- és gyógyászati ​​iparban. Nagyon jól tudják, hogy a vásárlóknak olyan termékekre van szükségük, amelyek nem csak teljesen biztonságosak, de hatékonyak is. A Liqpharm termékek titka a receptek tudományos megközelítése. A kompozíciók gondosan kidolgozottak, nagy koncentrációjú hatóanyagokon alapulnak. Közülük a legfontosabbak az öregedésgátló formulák. Nemcsak kisimítják a ráncokat és feszessé teszik az arc oválisát, de világosabbá teszik az arcszínt, eltüntetik az öregedési elszíneződéseket vagy a szem alatti sötét karikákat.

De ennek a gyártónak a kínálatában sok más különlegességet is találtok, többek között a problémás, pattanásos vagy száraz bőrnek szentelve. Amint azt a cég alapítói hangsúlyozták, a Liqpharm „a bevált savak és vitaminok erejére támaszkodik, amelyek kellően magas koncentrációban már a használat első heteiben lehetővé teszik az eredmény elérését”.

A Liqpharm kozmetika titkája: hatóanyagok

A gyártó a bevált összetevőkre összpontosít, amelyeket évek óta használnak a szakértők. Ide tartozik a C-, A- és E-vitamin, a hialuronsav és a glikolsav. Ha szeretnétek megtudni, mindenképp teszteljétek őket magatokon! További előny? A Liqpharm dermokozmetikumok teljes választékát alacsony pH-értékű receptúrák jellemzik. Ez növeli annak lehetőségét, hogy a hatóanyagok mélyen behatoljanak a bőrbe, és serkentik azok jótékony hatását. A Liqpharm termékcsalád slágere az üvegpalackokba zárt, kényelmes pipettával ellátott szépségszérumok, amelyek megkönnyítik a bőrön való felvitelüket.
pixel