Niacinamide szérumok

Termékek száma: 151

A B3-vitamin vagyis niacinamid széles spektrumú összetevő. A kombinált, zsíros és problémás bőrűek különösen kedvelik faggyúszabályozó és gyulladáscsökkentő tulajdonságai miatt. Ezenkívül a niacinamid kiválóan világosítja a hiperpigmentációt és hidratál. Nézd meg, milyen niacinamid-tartalmú szérumokat találsz a kínálatunkban!

termékek száma: 30/151

Kik használjanak a niacinamidos szérumot?

A niacinamidot tartalmazó szérum olyan kozmetikum, amely jelentősen javíthatja a bőr állapotát. Ha pattanásai, tág pórusai, hiperpigmentációja vagy egyenetlen bőrtónusa van, ez a termék segít megszabadulni ezektől a problémáktól. A niacinamid, vagyis a B3-vitamin számos tulajdonsággal rendelkezik: gyulladáscsökkentő hatású, csillapítja a bőrpírt és megelőzi a bőrhibákat. Ezenkívül szabályozza a faggyútermelést, ami segít csökkenteni a bőr túlzott zsírosságának problémáját. A niacinamidot tartalmazó szérumok simítják a bőrt, javítják a bőr rugalmasságát és csökkentik a pattanásos hegek megjelenését. Ha egészséges, ragyogó és szép bőrre vágysz, mindenképpen próbáld ki őket.

Olvass tovább

Szérum niacinamiddal - hogyan kell használni?

A niacinamid szérumok használata egyszerű és élvezetes. A legjobb eredményt akkor érheted el, ha rendszeresen, lehetőleg naponta egyszer alkalmazod. Íme néhány lépés, amely segít a termék helyes alkalmazásában:

  • Tisztítsd meg bőröd - győződjön meg róla, hogy bőröd alaposan megtisztult, mielőtt a niacinamid szérumot használnád. Használhatod kedvenc géled, testápolód vagy arctisztító habod.
  • Finoman masszírozd be a szérumot - vigyél fel egy kis mennyiséget a tenyeredbe, és finoman masszírozd be az arcodba és a nyakadba. Kerüld a szem környékét.
  • Vidd fel kedvenc krémed - végül a szérum felvitele után vigyél fel egy krémet, amely hidratálja vagy regenerálja a bőrt.
  • Ne feledd, hogy mindenkinek más a bőre, ezért érdemes megfigyelni a bőr reakcióit, és a bőr igényeihez igazítani az használatgyakoriságát.

Mivel ne használjuk együtt a niacinamidot?

A niacinamidot tartalmazó szérumok használatakor érdemes tudni, hogy mely összetevőkkel nem szabad kombinálni őket, hogy biztosítsuk a hatékonyságukat, és ne okozzanak bőrirritációt. Íme néhány ezek közül:

  • Savas termékek - kerüld a niacinamid használatát olyan savakkal együtt, mint a szalicilsav vagy a glikolsav. Ezek az anyagok befolyásolhatják a niacinamid hatékonyságát.
  • Aszkorbinsav (C-vitamin) - a niacinamid és a C-vitamin egyidejű alkalmazása a hatékonyságuk kölcsönös csökkenéséhez vezethet. Ha mindkettőből hasznot szeretnél húzni, jobb, ha a nap különböző időszakaiban alkalmazod őket, pl. a C-vitamint reggel, a niacinamidot pedig este.

Milyen niacinamidos szérumot érdemes választani?

A megfelelő niacinamid szérum kiválasztása nehéz lehet, mivel sokféle lehetőség van a piacon. Íme néhány tipp, amely segít a helyes választás meghozatalában:

  • A niacinamid koncentrációja - ellenőrizd a niacinamid koncentrációt a szérumban. Általában 5-10% közötti koncentráció elegendő a kívánt eredmény eléréséhez.
  • Márka - válassz jó hírű márkákat, amelyek pozitívan értékeltek a kozmetikai piacon. Üzletünkben számos hatékony kozmetikum van lengyel, koreai és sok más gyártótól.
  • Rendeltetésszerű használat - minden kozmetikumnak pontos gyártói ajánlásai vannak arra vonatkozóan, hogy milyen bőrproblémákra és milyen bőrtípusokra alkalmazható. Válassz olyan kozmetikumokat, melyek megfelelnek az igényeidnek.

 

Lásd még: pattanás elleni krém, szérum pattanásos bőrre, arcmaszk pattanásos bőrre, pontszerű akné kezelések

pixel