Pirosítók

Termékek száma: 56

A megfelelően kiválasztott pirosító felfrissíti az arcszínt és fiatalos megjelenést kölcsönöz neki. Az arckontúrozás meghatározó eleme és kiemeli a járomcsontokat. Kínálatunkban megtalálhatóak klasszikus, préselt rózsák krém, folyadék vagy zselé formájában. Tekintsd meg és válassz magadnak közülük!

termékek száma: 30/56

A finom arcpír egészségessé és ragyogóvá varázsolja az arcot. Ez a természetes hatás azonban csak egy ideig tart. Amikor az érzelmek alábbhagynak, a bőr semleges árnyalatúvá válik. Szerencsére ennek nem kell így lennie. Nincs más dolgod, mint egy megfelelően kiválasztott pirosítóval bekenni az arcod.

Ez a kozmetikum minden sminkszerető számára kötelező darab. Ennek köszönhetően egyetlen ecsetvonással az arc színeket nyer, fiatalabbnak és egészségesebbnek tűnik.

Hogyan válasszunk arcpirosítót?

A legjobb pirosító az, amelyik könnyen felvihető, felvitel után természetesnek tűnik, nem gördül és szépen keveredik a púderrel. Az ezeknek a kritériumoknak megfelelő termék kiválasztásához ne csak a kozmetikum árnyalatát vedd figyelembe, hanem annak formuláját is. Kínálatunkban krém, folyékony és kő állagú kozmetikumok is találhatók.


Olvass tovább

Pirosító krém

A krémes pirosító selymes, kellemes tapintású. Könnyen behatol a bőrbe, és a testhő hatására jól kombinálható például alapozóval. Ennek köszönhetően nagyon természetes hatást érhet el. Ezenkívül a kozmetikum olyan összetevőket tartalmaz, amelyek segítenek a bőr egészséges és friss megjelenésében.

A termék jól pigmentált, és a kívánt hatás eléréséig rétegesen felvihető, így tökéletes nappali és éjszakai használatra is, amikor erősebb sminkre van szükség.

Pirosító folyadék

A folyékony arcpirosító rendkívül könnyű konzisztenciájú termék. Tartalmaz például olajokat és gyümölcskivonatokat, valamint egyéb összetevőket, amelyek elősegítik a bőr hidratálását, regenerálódását és rugalmasságát. Ezen túlmenően jól pigmentált, és segít a szatén hatás elérésében.

A folyékony pirosító előnye a könnyű felvitel. Csak rázd fel, majd a csomagban található applikátorral vigyél fel egy kis mennyiségű terméket az arcra. Végül csak ujjbeggyel vagy szivaccsal be kell paskolni. 

Pirosító kő

A pirosító kő, azaz a préselt pirosító, a legnépszerűbb. Felvitele nagyon egyszerű – csak érintsd meg az arcod ecsettel vagy sminkszivaccsal, hogy elegáns hatást érj el csíkok és foltok nélkül.

Sőt, a termék nagyon széles színválasztékban kapható – a finom, bézs színűbe hajló rózsaszíntől a pirosas barackon át az intenzív fuksziáig. Ennek köszönhetően a kozmetikum árnyalatát tökéletesen illesztheted bőrtónusodhoz.

Mire kell figyelni a pirosító felvitelekor?

A pirosító felvitele nem egyszerű feladat. Könnyű természetellenes, túlzott hatást elérni. Ennek elkerülése érdekében a kozmetikum:

  • közvetlenül az járomcsont alatt, a highlighter alatt kell elhelyezkednie,
  • nem lehet túl közel az arc közepéhez - a legjobb, ha nem ér tovább a szem íriszénél,
  • a szemöldök közötti vonal feléig kell érnie,
  • csak kis mennyiségben szabad felvinni, 
  • gyengéd dörzsölést igényel a bőrre való felvitele után, hogy az arc többi része között természetes legyen az átmenet.

Ha úgy gondolod, hogy túl sok pirosítót vittél fel az arcodra, akkor laza púderrel finoman beboríthatod az egészet. Ha krémet vagy folyékony terméket használtál, helyezzünk egy kis mennyiségű micellás folyadékba mártott vattakorongot az arcodra, és távolítsd el a felesleges kozmetikumot.

Válaszd ki magának a megfelelő pirosítót, és tedd színesebbé arcbőröd.

pixel