Dezodorok

Termékek száma: 4

Védjétek magatokat a túlzott izzadástól és a kellemetlen szagoktól golyós stiftes vagy krémes dezodorok használatával. Ezek népszerű, könnyen felvihető testápoló termékek, amelyek olyan kellemes illatot adnak a bőrnek, amilyenre vágytok, és természetes összetételüknek köszönhetően biztonságosak a bőr számára, nem okoznak kellemetlen irritációt - mégis az első használat előtt érdemes allergia tesztet végezni.


Test izzadásgátlók

Ha hajlamosak vagytok a túlzott izzadásra, nyúlhattok egy izzadásgátlóhoz vagy egy természetes dezodorhoz, bio krém formájában, amely gondosan válogatott növényi kivonatokból és olajokból áll. Érdemes hangsúlyozni, hogy a dezodor krém nem csökkenti az izzadság termelés folyamatát, csak semlegesíti annak kellemetlen szagát. Ennek eredményeként a dezodor rendkívül gyengéd és biztonságos a bőr számára. Felszívja a nedvességet, gyulladáscsökkentő, antibakteriális és frissítő tulajdonságokkal rendelkezik. A cosibella.hu webáruházban klasszikus stiftes dezodorokat is találhattok, amelyek minimalizálják az izzadás hatását és segítenek semlegesíteni az izzadságszagot. Mindegyik természetes dezodor olyan szerves anyagokat tartalmaz, amelyek nyugtató, hidratáló, gyulladáscsökkentő és frissítő hatásúak.

A bio dezodorok kiválasztásával és rendszeres használatával megóvja a bőrt az irritációtól, kellemes aromát ad neki és semlegesíti az izzadság irritáló szagát. Ismerkedjetek meg natúr test kozmetikumaink teljes kínálatával és rendeljetek meg azokat a típusokat, amelyek összetétele és tulajdonságai megfelelnek aktuális igényeiteknek. Meghívunk titeket a rendelések leadására.

Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel