Tudj meg többet rólunk

Tudj meg többet rólunk
Cosibella - több mint egy webáruház
A Cosibella a szépség iránti szenvedélyből és abból a vágyból született, hogy kielégítse a bőrápolás szerelmeseinek igényeit. Egy olyan világban, ahol az élettempó folyamatosan gyorsul, és a mindennapok állandó fejlődést követelnek, a bőrápolás nemcsak szépségápolási rituálévá válik, hanem a lélek és a test kikapcsolódásának pillanatává is.
A Cosibella több mint egy online bolt - ez egy olyan hely, ahol bőrtípustól és egyéni igényektől függetlenül mindenki megtalálhatja a számára tökéletesen passzoló kozmetikumokat.
Bővítés
Cosibeauty
Miért mi?
Széles termékkínálatunkban a világ minden tájáról származó népszerű márkák szerepelnek. Küldetésünk mindenekelőtt az, hogy segítsünk kialakítani a tudatos és hatékony ápolást, amely örömet és látható eredményeket hoz.
Növekvő népszerűségünknek köszönhetően csapatunk dinamikusan bővült. Ma már Lengyelországon kívül Szlovákiában, Csehországban, Ukrajnában, Németországban, Ausztriában, Magyarországon, Romániában, Litvániában és Lettországban is működünk. És itt nem állunk meg! Folyamatosan fejlődünk. Jelenleg egy olyan csapat vagyunk, amelyben mindegyikünk az értékesítési folyamat egy-egy elemével foglalkozik, hogy ne csak a legmagasabb minőségű kozmetikumokat, hanem hatékony és eredményes szolgáltatást is tudjunk nyújtani.
Bővítés
Cosibeauty map

megnyitjuk a Cosibella áruházat

2014
2017

partnerséget indítunk a bestseller The Ordinary márkával, elsőként Lengyelországban

átlépjük a havi 10 000 megrendelés bűvös határát, nyitunk egy üzletet Ukrajnában

2019
2020

megnyitjuk a cseh áruházunkat

létrejön a SkinTra saját márkánk, megnyitjuk az első helyhez kötött üzletünket - a Cosibella Corner-t -, megnyitjuk a szlovák áruházunkat

2021
2022

megnyitjuk a német és a magyar áruházunkat

megnyitjuk a litván, a lett és az osztrák áruházunkat, bevezetjük a piacra a HairTry saját márkánkat

2023
2024

megnyitjuk a román áruházunkat

Az értékrendünk
A Cosibellánál hiszünk abban, hogy a siker kulcsa az alapvető értékeinkben rejlik, amelyek üzleti tevékenységünk minden aspektusát alakítják. Mindenekelőtt az együttműködésre összpontosítunk - megértjük, hogy csak a csapat elkötelezettségével és kölcsönös támogatásával képesek vagyunk elérni céljainkat és megfelelni a vásárlók elvárásainak. Az őszinteséget és a nyílt kommunikációt a tartós kapcsolatok kiépítésének alapjának tekintjük mind a vállalaton belül, mind partnereinkkel és ügyfeleinkkel. Hiszünk abban, hogy a cselekvés átláthatósága és a beszélgetésre való nyitottság elengedhetetlen a kölcsönös megértéshez.
Az ökológia ugyanolyan mértékben fontos számunkra - kínálatunkban a környezetbarát termékek dominálnak, és mindennapi munkánk során arra törekszünk, hogy minimalizáljuk a bolygónkra gyakorolt negatív hatásokat. Ezeknek az értékeknek köszönhetően a Cosibella nemcsak kiváló minőségű kozmetikumokat kínál, hanem hozzájárul egy jobb jövő építéséhez is.
Bővítés
ÉRDEKEL
Cosibeauty
Saját márkáink
A portfoliónkban 2 saját márkánkat kínálunk, amelyeket kozmetológusaink hoztak létre. Erre különösen büszkék vagyunk, mert tudjuk, hogy ezek a termékek a mi szenvedélyünk, elkötelezettségünk és szakértelmünk eredménye.
Szárnyaink alatt jött létre a SkinTra, amely arc- és testkozmetikumokat kínál, valamint a HairTry hajápoló termékcsaláddal. Meghívünk Téged, hogy fedezd fel termékeinket és tapasztald meg velünk ezt az egyedülálló bőrápolási utazást.
Bővítés
ÉRDEKEL
Cosibeauty Skintra
pixel