Hámlasztó kozmetikumok

Termékek száma: 235

Mielőtt az arc és a test bőrét ápoló termékekhez nyúlnátok, először rendeljetek egy hámlasztó kozmetikumot. Ezek különböző típusú bőrradírok, szérumok, maszkok, szappanok, gélek és tonikok, amelyeknek köszönhetően eltávolítjátok az elhalt hámréteget, és így testetek készen fog állni a következő szépségápolási kezelésekre. A cosibella.hu webáruház által készített kínálatban nagyon sok értékes tulajdonsággal rendelkező márkás kozmetikumokat találtok.


Az epidermisz hámlasztása, azaz a bőr tisztításának módja

A közvetítésünk igénybevételével olyan speciális termékeket rendelhettek, amelyek az arcbőr hámlasztását nemcsak teljesen biztonságossá, de rendkívül hatékonnyá is teszik. Ezek többek között tonikok, szérumok vagy arckrémek különféle változatai, amelyek gondosan válogatott savakat tartalmaznak, amelyek segítik a faggyúmirigyek tisztítását és gyengéden eltávolítják a bőrkörösödést. A megfelelően kiválasztott savkoncentrációjú kezelés az egyik leghatékonyabb bőrtisztítási módszer, amely rendkívül hasznos a vonzó, egészséges megjelenés visszaállításában. Ezen kívül a webshopunk kínálatában megtalálhatók egyéb bőrradírozó kozmetikumok is, köztük enzim alapú vagy mechanikus, cukros és sós peelingek.

Ismerkedjetek meg a Cosibella márkás hámlasztók kínálatával és rendeljétek meg a kiválasztott típusokat. Számos bio összetevőkből készült terméket összeállítottunk, amelyek mechanikusan eltávolítják a bőrkeményedést és a modern enzimes vagy savas hámlasztókat is. A megfelelően kiválasztott savas kozmetikumokat sikeresen használhatjátok otthon is.

termékek száma: 30/235

Sokan a bőr ápolása során elsősorban annak táplálására összpontosítanak. Nagyon fontos azonban az hám felső rétegének eltávolítása is. Ezt a kezelést hámlasztó kozmetikumokkal lehet elvégezni. Ezek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek a pórusok eltömődésének megszüntetésében, az elhalt hámsejtek eltávolításában, a bőrfelszín kiegyenlítésében, az elszíneződések világosításában és a tökéletlenségek kiegyenlítésében. Segítenek továbbá előkészíteni az felhámot a további kezelésekre. Az így megtisztított bőr jobban magába fogadja a többi kozmetikai termékben található anyagokat. Ezért a hámlasztó kozmetikumok használatának az arc- és testápolásod állandó részévé kell válnia.

Hámlasztó szerek a bőr tisztításához – hogyan használd ezeket?

Annak érdekében, hogy a hámlasztást elősegítő összetevők megfeleljenek az elvárásoknak anélkül, hogy irritálnák az felhámot, ügyelj a termékek megfelelő használatára.

  • Erős hámlasztó hatású kozmetikumokat, pl. szérumokat nem szabad naponta használni, mivel az összetevők fokozott bőrérzékenységhez vezethetnek.
  • A hámlasztó termékek használatakor fontos, hogy a hiperpigmentáció veszélye miatt ne feledkezzen meg a fényvédelemről.  

Ne feledd továbbá azt sem, hogy használat előtt olvasd el a gyártó utasításait. Ennek köszönhetően elkerülöd a problémákat a kozmetikumok használata során. Vedd be a hámlasztást a bőrápolási tervedbe, és a termékek összetevői segítenek a sima és puha arcbőr elérésében.

pixel