Hámlasztó kozmetikumok

Termékek száma: 288

Friss és egészséges bőrről álmodozol? Fedezd fel hámlasztó termékeink kínálatát - a mélytisztítás és a ragyogó megjelenés kulcsát. Kínálatunkban gondosan válogatott termékek találhatók, amelyek az innovatív formulákat a legjobb minőségű összetevőkkel ötvözik. Peelingeink, szérumaink, maszkjaink, zseléink és tonikjaink olyan aktív anyagokat tartalmaznak - köztük savakat - amelyek hámlasztják a bőrt, segítik a faggyú szabályozását, csillapítják a gyulladásokat és támogatják a bőr regenerációs folyamatait. Termékek széles választéka elérhető a gyengéd hámlasztástól az intenzívebb savas kezelésekig.

Rendezés
termékek száma: 30/288

Sokan a bőr ápolása során elsősorban annak táplálására összpontosítanak. Nagyon fontos azonban az hám felső rétegének eltávolítása is. Ezt a kezelést hámlasztó kozmetikumokkal lehet elvégezni. Ezek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek a pórusok eltömődésének megszüntetésében, az elhalt hámsejtek eltávolításában, a bőrfelszín kiegyenlítésében, az elszíneződések világosításában és a tökéletlenségek kiegyenlítésében. Segítenek továbbá előkészíteni az felhámot a további kezelésekre. Az így megtisztított bőr jobban magába fogadja a többi kozmetikai termékben található anyagokat. Ezért a hámlasztó kozmetikumok használatának az arc- és testápolásod állandó részévé kell válnia.

Hámlasztó szerek a bőr tisztításához – hogyan használd ezeket?

Annak érdekében, hogy a hámlasztást elősegítő összetevők megfeleljenek az elvárásoknak anélkül, hogy irritálnák az felhámot, ügyelj a termékek megfelelő használatára.

  • Erős hámlasztó hatású kozmetikumokat, pl. szérumokat nem szabad naponta használni, mivel az összetevők fokozott bőrérzékenységhez vezethetnek.
  • A hámlasztó termékek használatakor fontos, hogy a hiperpigmentáció veszélye miatt ne feledkezzen meg a fényvédelemről.  

Ne feledd továbbá azt sem, hogy használat előtt olvasd el a gyártó utasításait. Ennek köszönhetően elkerülöd a problémákat a kozmetikumok használata során. Vedd be a hámlasztást a bőrápolási tervedbe, és a termékek összetevői segítenek a sima és puha arcbőr elérésében.

pixel