Highlighterek

Termékek száma: 37

A highlightereket az arc fénypontjainak kiemelésére használják, mint például a járomcsontok teteje, a szemöldökívek vagy az orrhegy. Az elért hatás lehet finom vagy intenzív, a highlighter kivitelétől függően. Fedezd fel az áruházunk ajánlatait, és emeld ki az arcodat csillogással!

Rendezés

Highlighterek

Szereted a napfényben gyengéden csillámló bőr hatását? Az év bármely szakaszában el szeretnéd érni? Válaszd a highlightereket! Olyan részecskékkel van tele ez a termék, amelyek visszaverik a fényt, és finom, egészséges ragyogást kölcsönöznek a bőrnek. Ezzel a kozmetikummal kiemelheted arcvonásaidat, mint például az járomcsontokat vagy az orrot.Sőt, a highlighterekkel optikailag megnagyobbíthatók az ajkak, ragyogóvá varázsolhatod a megjelenésed, sőt "megfiatalíthatod" az arcod! Tehát ez minden sminkszerető számára kötelező darab. Nehéz elképzelni nélküle egy modern sminket. 

Milyen highlighterek találhatók a kínálatunkban?

A bőrre kenve a highlighternek egybe kell olvadniuk vele – a legjobb, ha csak megvilágított arcnál látszik. A bőrt kissé világosítania kell, de nem kelthet zsíros látszatot. E hatás eléréséhez ki kell választani a megfelelő kozmetikumot. Kínálatunkban szilárd, laza és folyékony formájú highlighterekkaphatók. Nemcsak az alkalmazási módban, hanem céljukban is különböznek egymástól.


Olvass tovább

Szilárd highlighter

A szilárd highlighter - azaz préselt - a leggyakrabban választott termék. 

  • Könnyen alkalmazható. Hogyan kell felvinni? Csak simítsd meg a kozmetikum felületét ujjbegyeddel vagy ecsettel, majd dörzsöld be a highlightert az arc kiválasztott részeibe. A „fényesség” intenzitása a termék több rétegének felvitelével fokozható.
  • Különféle árnyalatokban kapható. Ennek köszönhetően kiválaszthatod a bőrszínednek megfelelő kozmetikumot és természetes hatást érhetsz el. 

A szilárd highlightereket a legtöbb bőrtípusra tervezték. Azonban óvatosnak kell lenned az alkalmazásukkal, ha pattanásos a bőröd. Ezek a kozmetikumok kiemelhetik az arc elváltozásait.

Highlighter por

A legtöbb highlighter por ásványi termék. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek gyengéden ragyogóvá teszik a bőrt és selymes, sima felületet biztosítanak. Előnyük a nagyon könnyű állag, amely lehetővé teszi a természetes hatás elérését még a kezdő sminkrajongók számára is.A highlighter port rövid, sűrű sörtéjű ecsettel kell felvinni. Ezzel a kiegészítővel pontosan felviheted a terméket a kiválasztott testrészekre, és könnyedén kombinálhatod púderrel vagy bronzosítóval. Így sima átmenetet érhetsz el.

Folyékony highlighterek

A folyékony highlighter bársonyos állagúak. Könnyen behatolnak a bőrbe és jól kombinálhatók az alapozókkal. Ennek köszönhetően nem halmozódnak fel a pórusokban és a tökéletlenségeket sem okoznak. Ezért ez kozmetikum tökéletes problémás bőrre, például aknés vagy száraz bőrre. 

Az arcra hogyan és hová vigyük fel a highlightert? 

A highlightert nem csak a járomcsont tetejére érdemes felvinni, hanem cupido-ívre, orra, szemzugba és a szemöldökív alá is – azokra a helyekre, amelyeket ki szeretnénk emelni. Egy ecsettel vagy az ujjaddal paskold be, és körkörös mozdulatokkal keverd el, hogy más kozmetikumokkal kombinálhasd.

A megfelelően kiválasztott highlighter egészséges ragyogást kölcsönöz bőrnek. Tehát ne habozz – próbáld ki a kozmetikumainkat, és találd meg a számodra tökéletes terméket.

Lásd még: műszempillák, ajakrúzsok, szemöldökceruzákajak ecsetek

pixel