Szemöldökceruzák

Termékek száma: 23

Egyszerű és kényelmes módja a szemöldök kiemelésének? Ezt egy szemöldökceruzával érheted el, amellyel a hiányzó szőrszálakat rajzolhatod, vizuálisan dúsítva és kiemelve szemöldököt. Válaszd ki a szőrszálakhoz illő árnyalatot, és élvezd a hosszantartó sminket és a hangsúlyos szemet. Nézd meg a termékajánlónkat!

Szemöldökceruzák - a tökéletes forma

A szemöldök festése a sminkelés egyik legfontosabb szakasza. A megfelelően kiemelt szőrszálakkal mélységet adhatsz a tekintetednek, és kiemelheted az arcvonásaidat. Ennek a hatásnak az eléréséhez a megfelelő kozmetikumokra van szükséged. A kínálatunkban található szemöldökceruzák tökéletesen beválnak. Ezek olyan termékek, amelyeknek krémes, de nem túl puha textúrájúak és erősen pigmentált belseje van. Könnyű velük rajzolni, és alkalmazás után a termék sokáig tart a szemöldökön. Ez biztosítja, hogy a sminked sok órán át tökéletesen nézzen ki. 


Weitere Informationen

Szemöldökceruza - mire figyeljünk a választásnál?

A legjobb szemöldökceruza az, amelynek színe megegyezik a szőrszálak aktuális színével. Tehát ha például ősz a szemöldököd, de fested, akkor olyan ceruzát válassz, amely a festék színéhez illeszkedik. Így esztétikus eredményt kapsz. Szintén fontos:

  • az applikátor formája - a ceruzának vékony hegyűnek kell lennie, hogy pontosan meg tudd rajzolni az egyes szőrszálakat, és meg tudd pótolni a hiányzó szőrszálakat. Ha túl vastag, a szemöldök mesterségesnek fog tűnni;
  • további összetevők - a ceruza formulája dúsított lehet például szójaolajjal, amely segít fényt adni a szőrszálaknak. 

Egyes kozmetikumok egy kis kefécskét is tartalmaznak. Ez egy nagyon hasznos kiegészítő! Gyorsan kifésülheted vele a szőrszálakat, és megszabadulhatsz a felesleges terméktől.

Szemöldökceruzák - hogyan használd?

A szemöldöksmink nagyon egyszerű ceruza segítségével. Te kontrollálod a vonal "erősségét" - attól függően, hogy milyen erősen nyomod a kozmetikumot a bőrhöz. Ezért ez a termék kezdők számára is tökéletes. Hogyan kell használni? 

  • Kezdd azzal, hogy átfésülöd a szörszálakat, hogy megnézd, hol vannak olyan rések, amelyeket meg kell pótolni.
  • Ezután rövid, függőleges mozdulatokkal haladj végig az egész szemöldök mentén - a vonalaknak ugyanabba az irányba kell irányulniuk, amerre a szőrszálak nőnek.

Ne feledd, hogy a szemöldök eleje világosabb, a vége pedig sötétebb legyen. Ezáltal háromdimenziósnak fog tűnni. Végül rögzítsd a szőrszálakat egy zselével, hogy a sminked egész nap tökéletes maradjon. Tekintsd meg kínálatunkat, és válassz ki olyan szemöldökceruzát, amely határozottá és dúsabbá teszi szemöldöködet.

pixel