Pattanás elleni krém

Termékek száma: 96

Az akne egy olyan betegség, amellyel sokan küzdenek. A megfelelően kiválasztott ápolás támogatja a bőrelváltozások elleni küzdelmet. A problémás bőr ápolása során különösen kívánatosak a savak tartalmú krémek, valamint a faggyúkiválasztást szabályozó, a bőr mikrobiómát és a hidrolipid gátat erősítő összetevők. Tekintsd át a kínálatunkat és győzd le az aknét!

Rendezés

Akne elleni krémek

A pattanásos bőrnek rendszeres tisztításra és táplálásra van szüksége. Éppen ezért a sminkes táskádban nemcsak tisztító termékeknek, hanem különböző típusú krémeknek is helyet kell kapniuk. A pattanásos bőr számára gyengéd összetételű kozmetikumokat ajánlunk, nappali és éjszakai használatra egyaránt. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek helyreállítani a bőr megzavart hidrolipid gátját, és ellensúlyozzák a bőr tökéletlenségeit.

Olvass tovább

Krémek aknés bőrhöz - melyikeket kínálunk?

A pattanásos bőrkrémek összetétele gondosan átgondolt. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek támogatják:

Választhatsz krémes és vizes összetételű termékek közül. Az előbbiek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek létrehozni egy védőköpenyt az felhám felszínén. A vizes krémek viszont könnyen eloszlathatók a bőrön, és számíthatunk arra, hogy gyorsan felszívódnak.

Válaszd a megfelelő pattanás elleni krémet, és gondoskodj átfogóan a bőrödről.

Lásd még: szérum pattanásos bőrre, arcmaszk pattanásos bőrre, niacinamid szérumokpontszerű akné kezelések

pixel