Dekoratív kozmetikum arcra

Termékek száma: 376

Az arcsmink önbizalmat ad, és lehetővé teszi, hogy kiemeld a természetes szépségedet és elfedd a bőr tökéletlenségeit. Tekintsd át a kínálatunkat és válogass hosszan tartó alapozók, fedő korrektorok, különféle púderek, pirosítók, bronzosítók és csodás highlighterek közül. Szereld fel a piperetáskádat még ma!

Rendezés
termékek száma: 30/376

Dekoratív arckozmetikumok - mit ajánlunk?

Számos jól ismert, de hiánypótló márkától is kínálunk sminktermékeket, mint például. Holika Holika, Miya vagy Vianek. Itt megtalálod kedvenc termékeidet, valamint lehetőséged nyílik új arc smink kozmetikumok kipróbálására. Meglehet, hogy felfedezel még néhány további kedvencet, és feljavítod a make-upod minőségét?

Olvass tovább

Szépítő kozmetikai sminktermékek - mi minden érhető el?

Drogériánk kínálatában széles választék található:

  • sminkalapok, korrektorok és alapozók laza és folyékony formában, amelyek segítenek az egységes és sima bőr elérésében,
  • bronzosítók, arcpirosítók és kiemelők, amelyek kontúrozzák az arcot, és ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek,
  • szemhéjfestékek sok különféle színben a szem szépségének kiemelésére,
  • kőpúderek, a bőr felszínének kiegyenlítésére és annak mattítására,
  • szempillafestékek, szemkihúzók és szemceruzák, hogy a szemed felkeltse a figyelmet,
  • rúzsok, szájfények és ajakszínezők, amelyek csókolózásra ösztönöznek.

Nem hiányozhatnak a szépítő sminktermékek felviteléhez szükséges kiegészítők sem. Ezeknek köszönhetően sokkal könnyebb lesz a tökéletes make-up megalkotása.

Smink kozmetikumok - mire ügyeljünk a kiválasztásukkor?

Ahhoz, hogy sminked hosszú órákon át tökéletesen nézzen ki, gondosan ki kell választanod a bőrtípusodnak megfelelő kozmetikumokat. A különböző bőr esetén:

  • száraz bőr esetén jó választásnak bizonyulnak azok a termékek, amelyek összetevői segítenek hidratáltan tartani a felhámot, puhítják az érdes és száraz hámréteget, és visszaadják az arcbőr ragyogását,
  • zsíros bőr esetén gondoskodni kell a faggyútermelés stabilizálásáról. Ezért az arcbőr mattítását és a faggyú felszívódását elősegítő összetevőkkel rendelkező kozmetikumok jól alkalmazhatóak annak ápolására,
  • pattanásos bőr esetén hasznosak azok a kozmetikumok, amelyek összetevői segítenek a baktériumok elleni küzdelemben, míg segítenek jól elfedni a szépséghibákat,
  • hajszáleres bőr esetén fontos, hogy a termékek olyan anyagokat tartalmazzanak, amelyek elősegítik a bőrpír enyhülését és a bőr egyenletes tónusát. Ennek eredményeképpen segítenek elérni a sima, egységes bőr hatását.

Ezért a sminktermék megvásárlása előtt figyelmesen olvassa el annak specifikációját.

Kozmetikumok kiválasztása a make-uphoz - mi a legfontosabb?

Érdemes odafigyelni a dekoratív arckozmetikumok konzisztenciájára is. A könnyű formulák nem tömítik el a pórusokat, és hagyják lélegezni a bőrt, így jó választás mindennapos használatra, különösen például a meleg hónapokban. A legtöbbjük azonban nem biztosít tökéletes fedést, így nem biztos, hogy jól működnek például az elszíneződéses bőrön.   Másrészt a kissé nehezebb formulájú termékek jól elrejtenek minden szépséghibát, így ideálisak az úgynevezett "nagy kiruccanásokhoz". Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy sok arcbőr számára túlságosan megterhelő lehet.

Természetes arc smink - hogyan érjük el?

A "no make-up" vagy "clean make-up" sminkek az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendenek, különösen az úgynevezett "Z generáció" körében. Ennek célja a természetes szépség kiemelése maszkhatás nélkül. A természetes arc sminkre a következő dolgok jellemzőek:

  • sima, ragyogó, jól hidratált és táplált arcbőr foltok, elváltozások és bőrpír nélkül,
  • jól kifésült, sűrű, fluffy brows stílusú szemöldök,
  • finoman felfelé ívelő, szempillaspirállal átfésült szempillák,
  • finoman kiemelt, lágy ajkak természetes színben.

Az ilyen hatás eléréséhez először is el kell rejtened a tökéletlenségeket és egységesítened kell a bőröd tónusát. Majd göndörítsd be a szempilláidat, és optikailag hosszabbítsd meg azokat egy jó szempillaspirállal. A következő lépés a szemöldökök. Meg kell azokat fésülni, felfelé irányulóan, és megfelelő pomádéval vagy szappannal rögzíteni kell. Végül marad az ajkak festése és az arccsontok hangsúlyozása.   Elemezd a rendelkezésre álló választékot, és találd meg a kedvenc termékeidet, amelyek segítenek olyan magával ragadó sminket készíteni, ami kiemeli természetes szépségedet.

Lásd még: szemöldök kozmetikum, ajkak smink, smink ecsetekkiegészítők

pixel