Szérumok zsíros bőrre

Termékek száma: 148

A szérumok között megkülönböztetjük azokat is, amelyeket a zsíros bőr igényeit szem előtt tartva készítettek. Faggyúszabályozó és kiegyensúlyozó hatású összetevők tartalma jellemzi őket. Az ilyen szérum az ápolási rutinba való bevezetése után észrevehetően csökkenti a faggyúkiválasztást és a bőr kifényesedését nap folyamán. Tekintsd át a kínálatunkat, és kordában tartsd a bőrödet hosszabb ideig!

Rendezés
  • 1
  • 2
termékek száma: 120/148

Szérumok zsíros bőrre

A zsíros/zsíros bőrre szánt szérumok könnyű konzisztenciával rendelkeznek, amely gyorsan felszívódik. Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek támogatják az e bőrtípusra jellemző problémák elleni küzdelmet, nevezetesen:

  • túlzott faggyútermelés, különösen az úgynevezett T-zónában,
  • mitesszerek,
  • tökéletlenségek,
  • földszínű arcszín ellen.

Ugyanakkor a kozmetikumok formulája nem irritálja a felhámot, és nem serkenti a faggyúmirigyek működését. Ennek köszönhetően nem súlyosbítja a zsíros bőr problémáit. A kínált termékeket nemcsak a zsíros/zsíros bőrűek, hanem a kombinált és pattanásos bőrűek is használhatják.

Olvass tovább

Szérumok zsíros bőrre - hogyan kell használni?

A zsíros bőrre szánt szérumokat naponta vagy hetente többször kell használni – sok múlik a kiválasztott termék összetételén. Ha a kozmetikum tartalmaz:

  • AHA/BHA savakat vagy retinolt, a használatát heti 2-3 alkalomra kell korlátozni. A jelzett összetevők segítenek intenzíven tisztítani és hámlasztani a bőrt. Elősegítik a fiatal, a napra meglehetősen érzékeny és irritációra hajlamos felhám " kitettségét". Ezért a savakat tartalmazó kozmetikumok napi alkalmazása bőrkárosodáshoz vezethet;
  • anyagokat, amelyek segítik a hidratálást, a hidrolipid gát helyreállítását, az irritáció csillapítását vagy antioxidáns hatását, akkor a termék akár naponta is használható. Olyan anyagokat, amelyek segítik a hidratálást, a hidrolipid gát helyreállítását, az irritáció csillapítását vagy antioxidáns hatását, akkor a termék akár naponta is használható.

Az adott szérum csomagolásán további tanácsokat találhatsz a szérum használatára vonatkozóan. Válassz zsíros bőrre készült kozmetikumot, és adj az arcbőrödnek egy extra adag jótékony hatóanyagot.

Lásd még: krémek zsíros bőrre, agyagmaszkok, maszkok zsíros bőrrefényvédő stiftek

pixel