BasicLab

Termékek száma: 61

A BasicLab egy lengyel márka, amely különösen figyeli az ügyfelek igényeit. A receptjeiben hatékony, bizonyított hatású összetevőket használ fel, ezek koncentrációjáról tájékoztat. Ugyanakkor portfóliójában olyan termékek találhatók, amelyek még a gyermekek számára is biztonságosak. Ez az innovatív márka folyamatosan fejlődik, és az újrahasznosított csomagolásoknak köszönhetően törődik a környezettel. Nézzétek meg magatok is!

termékek száma: 30/61
Ha a legjobb minőségű termékeket keresitek az arcbőr, az egész test és a haj ápolására magatok és a családtok számára, nyúljatok a BasicLab termékekért. Ez egy lengyel kozmetikai márka, amelyet két rajongó hozott létre, akik azt a célt tűzték ki maguk elé, hogy sokoldalú kozmetikumokat állítsanak elő, különböző igényeknek megfelelően.

A márka kínálatában több különböző termékcsalád található, köztük az Esteticus (szérumok és magas hatóanyag-koncentrációjú kezelések, a C-vitamintól a retinolig), a Famillias (ápoló kozmetikumok az egész családnak, beleértve a 1 hónapos gyerekeket is), a Micellis (micella alapú tisztítószerek, különböző bőrtípusokra), Capillus (samponok és hajbalzsamok), Anti-Perspiris (alumínium nélküli izzadásgátlók és dezodorok), Acidumis (savas hámlasztás), Protecticus (napvédő termékek). Ezek hatékony, biztonságos és alaposan tesztelt termékek, megfelelnek a legigényesebb felhasználók elvárásainak.

BasicLab, ez minden, amire szükségetek van a fürdőszobában

Függetlenül attól, hogy ráncfeltöltésre vagy az arcbőr hidratálására, az egész test bőrének védelmére vagy a haj dúsítésére, erősítésére tervezett kozmetikumokra szükségetek van, a BasicLab kínálatában mindent megtaláltok, amit érdemes egy kozmetikai táskában tartani. Ezeket a tápszereket a kozmetikusok és a hűséges vásárlók ajánlják. Érdekesség, hogy a BasicLab az elsők között vezette be Lengyelországban az újrahasznosított alapanyagokból készült csomagolást, így biztos lehet benne, hogy nem csak önmagatokkal és a szeretteitekkel törődtek, hanem az egész bolygóval.
pixel