Peptid szérumok

Termékek száma: 60

A peptidszérum az érett bőr ápolásában kell kogy megjelenjen. Megelőző kezelésként is használható a fiatalabb bőrnél is, ha gondoskodni akarsz a bőröd minőségéről és állapotáról. A peptidek növelik a bőr sűrűségét és feszesítik a bőrt. Ha többet szeretnél megtudni róluk, olvasd el a nekik szentelt blogbejegyzésünket.

termékek száma: 30/60

Hogyan működnek a peptides szérumok?

Ez a fajta szérum az érett bőr ápolásának egyik nélkülözhetetlen kozmetikai terméke. Jótékony hatásainak köszönhetően minden bőrtípus számára ideális. A peptidek kulcsszerepet játszanak a bőr regenerációs folyamataiban, serkentik többek között a kollagén és elasztin termelését, amelyek a bőr feszességéért és rugalmasságáért felelősek. Ez a titka a fiatalos, egészséges arcbőrnek és a ragyogó arcbőrnek, amely elérhető közelségben van.

Olvass tovább

A peptides szérumok használatából származó elönyök

Ez a kozmetikum számos előnyt biztosít a bőr számára, így sokféle ember igényeit kielégíti, akiknek szükségük van arra, hogy megfelelően ápolják az arcbőrüket. A peptidek által mutatott legfontosabb hatásspektrumok a következők:

  • javítja a bőr szerkezetét,
  • a ráncok és finom vonalak simítása és megelőzése,
  • a bőr hidratálása,
  • a kollagén- és elasztintermelés serkentése,
  • növeli a bőr feszességét, rugalmasságát és javítja a tónusát,
  • segít kiegyenlíteni a bőr tónusát és ragyogó megjelenést kölcsönöz a bőrnek,
  • a regenerációs és gyógyulási folyamatok felgyorsítása,
  • antioxidáns, azaz öregedésgátló védelemet nyújt.

Hogyan kell a peptides szérumokat használni?

A legjobb eredmény elérése és annak a lehető leghosszabb ideig történő fenntartása érdekében a legjobb naponta kétszer - reggel és este - használni a szérumot. Mielőtt azonban elkezdenéd használni a szérumot, győződj meg róla, hogy megfelelően előkészítetted a bőröd. Kezd a smink megfelelő eltávolításával, például testápolóval, olajjal vagy micellás krémmel, és mosd meg alaposan az arcod például tisztító géllel vagy habbal. Ezután használj tonikot, hogy a lemosás után helyreállítsd a bőr természetes pH-értékét, és térj rá a következő lépésre, a szérumra. Nem kell mást tenned, mint kedvenc szérumodból néhány cseppet finoman a bőrödbe masszírozni, majd masszírozz be egy krémet.

Mik azok a peptidek?

A peptidek rövid aminosavláncok, amelyek a fehérjék alapvető építőkövei. Olyan jelekként működnek, amelyek kommunikálnak a bőrsejtekkel, és cselekvésre serkentik őket. A bőrre gyakorolt számos előnyük miatt a peptidek a bőrápolási termékek nélkülözhetetlen összetevőjévé váltak. Emellett a bőrben természetes módon is előfordulnak építőelemként.

A legjobb peptides szérum - melyiket érdemes megvenni?

A Cosibella-nál számos szérum ajánlatot talál a világ különböző részeiről, például Koreából, Amerikából és Lengyelországból származó gyártóktól. Ha még mindig nem tudod, hogy melyik peptideket tartalmazó szérum hozza el a legjobb eredményt a számodra, válassz olyan bestsellereket, mint a BasicLab rézpeptidekkel, a Bielenda Professional 3%-os peptidekkel, vagy a Medik8 Copper PCA Peptides. Másrészt, ha olcsó megoldásokat keresel, nézd meg az Esfolio peptidampulláját vagy a Nacomi lifting szérumát. Az igényeidnek és bőrtípusodnak megfelelő kozmetikum kiválasztása kulcsfontosságú a kielégítő eredmények eléréséhez.

Lásd még: szérumok kombinált bőrre, krémmaszkok, ajakbalzsamok, arcolajok

pixel