Arcápoló készülékek

Termékek száma: 6

A kiegészítők használata tökéletesen gazdagítja és változatosabbá teszi az ápolási rituálét. A kínálatunkban görgőket, masszírozókat és sok más eszközt találsz meg, amelyek kellemesebbé és hatékonyabbá teszik az ápolást. Ne várj, ismerkedj meg az általunk kínált kiegészítőkkel!

Rendezés

Arcápoló kiegészítők - miért szükségesek?

Az arcápolás az utóbbi években sokak életének az elengedhetetlen részét képzi. Egyre inkább nő az emberekben az a tudat, hogy milyen fontos a bőr ápolása, annak érdekében, hogy megőrizzék annak fiatalosságát és szép megjelenését hosszú időn keresztül. A változatosabb és könnyebb a bőrápolási rutin érdekében érdemes bevezetni arcápoló kiegészítők használatát. Ismerd meg a kiegészítők széles palettáját, amelyek kielégítik a vágyaidat és élvezetessé teszik a bőrápolást.

Olvass tovább

A kiegészítők használatából származó előnyök

A kiegészítők kellemes hozzávalói a bőrápolásnak és hatékony megoldást is nyújtanak, amelyek megkönnyítik a mindennapokat. Ezek egyaránt arctisztítók, masszázseszközök és kozmetikum tárolók. A márkák, amelyek ilyen kiegészítőket kínálnak, többek között az Annabelle Minerals, a Crystallove, a Fluff, a Mohani, a Nacomi, valamint a Pyunkang Yul.

Mi található meg a portfóliójukban?

  • cseppentők és pumpák
  • többször használatos vatták
  • üvegcsék kristályos olajokhoz
  • arcrolók
  • gua sha kövek
  • tisztító és masszírozó kefék
  • kendők sminklemosáshoz
  • konjac szivacsok.

Arckefék és arcmasszírozók - mire valók?

Ezek olyan mellőzhetetlen eszközök, amelyeknek illik helyet biztosítani a mindennapi bőrápolásban. Nekik hála alaposan meg lehet tisztítani a bőrt a szennyeződésektől, az elhalt hámtól és élénkíteni a mikrokeringést. Az arcmasszírozók, rendszeres használat esetén javítják az arc vonalait és rugalmasítják a bőrt. Kínálatunkban találhatók gua sha kövek, rolók különböző anyagokból, mint például jáde, kvarc, hegyikristály vagy akár ametiszt. A kefék természetes rostokból és szilikonból készülnek. Kiválóan megfelelnek masszázs alkalmával vagy mosakodáskor.

Gondoskodj természetről a többször használatos vattákkal

A többször használatos vatták segítségével hatékonyan szabadulhatsz meg a sminktől, valamint használhatod az agyagmaszkok vagy krémek letörlésére. Ezt követően elég ha mosógépben vagy kézzel kimosod és már újra lehet is őket használni. Eme remek megoldás nagyban hozzájárul a keletkező hulladékmennyiség lecsökkentéséhez. Ha gondoskodni szeretnél a természetről, és azon gondolkozol, hogy milyen vattát vegyél, akkor a többször használatos korongok vétele remek választás lesz a számodra.

Hogyan működnek a konjac szivacsok?

A bőr tisztításának természetes módja. Egy ilyen szivacs képes felszívni és elnyelni a szennyeződéseket, baktériumokat és a felesleges faggyút. Mi több, vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag. Használata egyszerű: elég vízbe mártani, kifacsarni és megmasszírozni vele az arcot, majd hagyni, hogy megszáradjon. Ez minden - a bőr tiszta lesz, a felhám enyhén le lesz hámlasztva és a bőr pH-ja változatlan marad.

Lásd még: koreai maszkok, esszenciák, fátyolmaszkokszemtapaszok

pixel