Apis

Termékek száma: 114

Ha a lengyel Apis családi márka kozmetikumait vásároljátok, akkor a sok éves tapasztalattal alátámasztott minőségre számíthattok. Az Apis termékek széles választéka megfelel az arc-, a test- és a fejbőr igényeinek. A termékek nagyrészt természetes összetevőket, és csak a hatékony működéshez szükséges anyagokat tartalmaznak. A gyártás folyamatában modern technológiákat alkalmaznak. Nézzétek meg, mit kínál a márka!

termékek száma: 30/114

Apis ápoló kozmetikumok arcra, testre és hajra

Az Apis Natural Cosmetics egy lengyel családi márka, amelyet 1988-ban alapítottak Krystyna Arcabowicz biotechnológus kezdeményezésére, aki arról álmodott, hogy kiváló minőségű termékeket hozzon létre a különböző bőrtípusok igényeinek megfelelően. Egy nagy tapasztalattal rendelkező cég jól megbirkózik a legújabb trendekkel, amelyek közül a legfontosabb a természetes összetevők ötvözése innovatív kozmetikai technológiákkal és tudományos felfedezésekkel.

A tulajdonosok maguk is kijelentik: "A küldetésünk a természet tisztelete, és a szenvedélyünk a legújabb tudományos eredmények." Az Apis kozmetikumok pontosan ilyenek: a természet jótékony hatásaiból merítve, de mikrobiológiai, technológiai és fizikai-kémiai laboratóriumokban készülnek, szakértők felügyelete mellett, akik alapos teszteknek vetik alá. Nem csoda, hogy nem csak egyéni ügyfelek nyúlnak a lengyel gyártó termékeiért, hanem szépségszalonok és SPA helyiségek is.

Az Apis márka - kozmetológiai úttörő a lengyel piacon

Nem mindenki tudja, hogy az Apis márka nyitotta meg az utat a lengyel kozmetológiában, bemutatva az első népszerű méhpempős krémeket vagy a Holt-tengeri ásványi anyagokon alapuló testápoló formulákat. Ma a kenderolajat, hialuronsavat, ionizált ezüstöt, glikolsavat, algát és peptideket tartalmazó kozmetikumok slágert jelentenek az Apis márka kínálatában. Ha választjátok, biztosak lehettek benne, hogy azt választjátok, ami a legkülönfélébb bőrproblémák esetén hatékonyan működik, ugyanakkor teljesen biztonságos a használata, még hajszáleres vagy túlérzékeny bőrű nők számára is.
pixel