CP-1

Termékek száma: 3

SZÁRMAZÁS

A CP-1 egy szöuli székhelyű koreai márka.

TERMÉKEK

A gyártó haj- és fejbőrápoló termékeket kínál.

ÉRDEKESSÉGEK

A márkanév, vagyis a „CP”, a C-Creative, P-Professional szavak rövidítése. A márkát létrehozó szakemberek kreativitásának hangsúlyozása, akik folyamatosan arra törekszenek, hogy a termékeik hatékony működésükkel kiemelkedjenek mások közül.

Az ázsiai kézzel gyártás rajongói számára a CP-1 márka professzionális hajápoló termékeket kínál. A termékeinek formulája válogatott tápanyag-komplexeken alapul, mint például fehérjék, aminosavak és növényi kivonatok. A márka napi ápolásra és speciális kezelésekre szánt kozmetikumokat készít az azt igénylő haj táplálására és védelmére.

A CP-1 nem egy titkos kozmikus kód, hanem egy koreai kozmetikai márka neve, amely garantálja a haj- és fejbőrápolás ... kozmikus hatását. A szöuli székhelyű márka titokzatos neve két angol szó összevonásából ered: Creative, ami kreatív és Professional, ami professzionális. Ezek a kifejezések azt sugallják, hogy mi a legfontosabb a márka számára: kreativitás, innováció, nem szokványos kezelési megközelítés, de mindig tudományos eredményeken, bőrgyógyászati ​​kutatásokon, és mindenekelőtt - átlagon felüli minőségen. A CP-1 kozmetikumok összetételében gondosan válogatott, bizonyított hatású tápanyagokat találtok, köztük fehérjéket, aminosavakat és növényi kivonatokat. Nekik köszönhetően minden hajmániás gondoskodhat a frizurája kinézetéről és állapotáról, függetlenül a haj típusától, szerkezetétől vagy egyéni igényétől.

Haj- és fejbőrápolás a koreai CP-1 márka szerint

A CP-1 ajánlat nemcsak a mindennapi, rendszeres hajápoláshoz szól, hanem speciális rituálékhoz is, például a tincsek fényének, puhaságának helyreállításához vagy a kedvezőtlen külső tényezőktől való megóvásához. Mindenképpen érdemes a koreai gyártó hajbalzsamokat választani, erősítő és szépítő, kisimító ampullákat (például keratin), hidratáló vagy formázó hatású hajsamponokat, valamint a nagymama ápolási módszerei által ihletett ecetes hajöblítők, amelyek fényt adnak még a legtompább szálaknak is.
Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel