Propolisz

Termékek száma: 78

MŰKÖDÉS

A propolisz baktériumölő, gyulladáscsökkentő és védő hatású. A méz hatékonyan növeli a bőr hidratáltsági szintjét és táplálja azt.

BŐRTÍPUS

A propoliszos kozmetikumok minden bőrtípus ápolásában jól használhatók. Tulajdonságaik miatt különösen ajánlott a problémás, zsíros és vegyes bőr ápolására.

ÉRDEKESSÉGEK

A méz természetes antibiotikum és nagyon értékes összetevő, ezért érdemes bevinni a szervezetbe mind élelmiszerekben, mind kozmetikumokban a tartalmával együtt.

A méz értékes gyógyászati ​​alapanyag, ezért a kozmetikai formulákban gyakran használt anyag. A mézben található kémiai vegyületek fő csoportja a hidratáló cukrok. Ezen kívül gazdag A-, C- és B-vitaminban, folsavban, pantoténsavban, biotinban és egyéb, a bőr állapotát pozitívan befolyásoló mikroelemekben.

A mézzel rokon, a kozmetikában is használt vegyület a propolisz, azaz a méhgitt. Nyugtató hatású, felgyorsítja a sebgyógyulást és szabályozza a faggyúmirigyek munkáját. A propoliszos készítményeket elsősorban aknés, zsíros és táplálást, regenerációt igénylő vegyes bőrűeknek ajánljuk. Mindazonáltal száraz, petyhüdt és érett bőrre is jól használható.

termékek száma: 30/78

Propoliszos kozmetikumok

A propolisz, más néven méhgitt, egy a méhek által termelt és a kaptár védelmére használt anyag. Számos aktív hatóanyagot tartalmaz, pl. A-, C-, D- és E-vitaminokat, bioelemeket, flavonoidokat és zsírsavakat. A propolisz támogatja:

Számos tulajdonságának köszönhetően a propolisz a kozmetikumokban széles körben használt összetevő. Különösen a száraz és pattanásos bőrre szánt készítményekben használják. Ez azonban nem minden. A propoliszos termékek bőrtípustól függetlenül használhatók, aminek köszönhetően mindenki profitálhat belőlük.

Propolisz a kozmetikumokban – hol lehet ezt megtalálni?

A propolisz főként az arcápolási termékek, például maszkok és krémek összetételében van jelen. Ez az összetevő támogatja a bőr regenerációs folyamatait. A méhkit azonban gyakran megtalálható a rúzsokban, vajakban és egyéb ajakápoló kozmetikumokban is. Ez az összetevő segít helyreállítani a felhám puhaságát és szép megjelenését.

Keresd a propoliszos kozmetikumokat, és gazdagítsd az ápolásodat a sokoldalú aktív hatóanyaggal.

pixel