Ecsetek tisztitása

Termékek száma: 2

A sminkeszközök ápolása nagyon fontos, és lehetővé teszi a kozmetikumok higiénikus alkalmazását. Kínálatunkban az ecsetek tisztítására szolgáló géleket vagy tisztító szivacsokat ajánlunk. Vigyázz a kiegészítőkre, és azok évekig kitartanak!

Ecsettisztító folyadékok a tiszta és ápolt eszközökért

A sminkecsetek megfelelő higiéniája elengedhetetlen ahhoz, hogy hosszú ideig jó állapotban maradjanak. Az arcbőr szempontjából is nagyon fontos, mert ha az ecseteket nem tisztítják, szennyeződések és baktériumok gyűlnek rajtuk, amelyek aztán átkerülnek a bőrre. Ez tökéletlenségekhez, mitesszerekhez és a pattanásos elváltozások súlyosbodásához vezethet. A tisztító folyadék segítségével nemcsak az ecseteket, hanem az arcbőrödet is tisztán tarthatod.


Weitere Informationen

Ecsettisztító termékek - nélkülözhetetlenek a sminktáskádban

Az ecsetek tisztítása nem csak a vízzel való mosásról szól, hanem száraz előtisztításról is. Az ecsetek víz nélküli tisztítására szolgáló speciális szivacsok segítenek eltávolítani a szőrből a száraz termékeket, például a szemhéjfestéket vagy a púdert. Csak annyit kell tenned, hogy az ecsetet a szivacshoz szorítod, és néhány kört teszel vele, és máris megszabadul a felesleges portól. Ez a módszer természetesen nem helyettesíti a vízben való tisztítást, de remek megoldás, ha kevés ecseted van, és több terméket szeretnél egymás után felvinni egy ecsettel.

Hogyan használd az ecsettisztító folyadékot?

Az ecsetek tisztítása egy speciális folyadék segítségével egyszerű folyamat, amely nagyon kevés időt vesz igénybe. Mindössze annyit kell tenned, hogy az ecset szőrét vízbe áztatod, majd egy kis mennyiségű terméket kensz a fejére, és körkörös mozdulatokkal felhabosítod. Amikor látod, hogy már nincsenek rajta színkozmetikai maradványok, öblítsd le alaposan a szőrét folyó víz alatt. Most már csak annyi van hátra, hogy hagyd megszáradni. 

pixel