Arckrémek zsíros bőrre

Termékek száma: 169

A zsíros bőr jellemzője a túlzott faggyúkiválasztás, amely kifényesedésben nyilvánul meg. Az ilyen típusú bőr tulajdonosainak érdemes olyan összetevőket keresniük a krémekben, amelyek szabályozzák a faggyúkiválasztást és mattító hatásúak. Mindenképpen ismerkedj meg az ajánlatunkkal és válaszd ki a megfelelő terméket!

termékek száma: 120/169

Arckrémek zsíros bőrre

A zsíros bőr könnyen felismerhető a túlzott faggyútermelésről, a "csillogásról", a földszerű színről és a megnövekedett faggyúmirigyekről. Ez egyszerre problematikus és ... érzékeny. Ezért ápolásának nemcsak a tisztításon, hanem a regeneráláson is alapulnia kell. Ebben segítenek a zsíros bőrre való krémek receptúrájában jelenlevő összetevők. Olyan kozmetikumokat kínálunk, amelyek napközben is – akár alapozó alá is – és éjszaka is használhatók.

Olvass tovább

Krémek zsíros bőrre - mi található bennük?

A zsíros bőrre szánt kozmetikumok főként olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek a faggyúmirigyek működésének szabályozásában, mint például a szalicilsav és a retinol. Ennek eredményeképpen elősegítik a faggyú mennyiségének csökkentését. Ezen túlmenően, találhatsz olyan összetevőket a képletükben, amelyek:

  • elősegítik a bőr hidratálását, táplálását és regenerálását, pl. hialuronsav, panthenol vagy növényi kivonatok;
  • segítik a védőréteg kialakulását a felhám felszínén, mint például az UV-szűrők és az olajok.

Ezek olyan anyagok, amelyek elősegítik a ránctalanító, pattanásellenes és bőrsimító folyamatokat. Próbáld ki a bevált krémeket zsíros bőrre. Legyen ez az igényes bőröd átfogó ápolásának kezdete.

Lásd még: szérumok zsíros bőrre, agyagok, maszkok zsíros bőrrefényvédő stiftek