ASOA

Termékek száma: 6

Az Asoa Lengyelországban gyártott natúrkozmetikumok családi gyártója. A márka kínálatában megtalálhatóak a félkész termékek, mint a hidrolátumok, de a kész kozmetikumok is – maszkok, krémek, peelingek és még sok más. Az alapítók biztosítják, hogy a kozmetikumaik gyártása során felhasznált összes összetevő a legjobb minőségű. Győződjetek meg erről a saját bőrötökön!

A Cosibella a ASOA kozmetikumok hivatalos forgalmazója Magyarországon. A tanúsítványt ezen a linken tekintheted meg.

Az Asoa egy kicsi, családi vállalkozás, amely arc- és testbőrápoló kozmetikumok gyártásával foglalkozik - természetes és a legjobb minőségű alapanyagokból. Egy ilyen feltételezés nemcsak üres szavak! A márka alapítói, Asia és Bartek gondoskodnak arról, hogy a finomítatlan alapanyagokat közvetlenül afrikai és indiai termelőktől szerezzék be. Ennek köszönhetően biztosak lehettek benne, hogy olyan recepteket használtok, amelyek hosszú távon nem okoznak igazán kárt.

Az Asoa kozmetikumok gyártása kézzel történik egy kis manufaktúrában. A termékeket először a főnökökön és családtagjai tesztelik, valamint alapos bőrgyógyászati ​​és mikrobiológiai vizsgálatoknak vetik alá. Csak később kerülnek forgalomba, majd… a vásárlók polcaira, akik szívesen visszatérnek értük.

Asoa termékek – a természetileg legjobbak

Az Asoa kozmetikumok formuláiban számos különböző típusú hatóanyagot találtok. A tengeri algáktól, gyümölcs kivonatoktól vagy különféle agyag fajtáktól (beleértve a lilát és a kéket is) a Q10 koenzimig, peptidekig, hialuronsavig. A kínálatban megtalálhatóak a tonik vagy frissítő köd helyett használható könnyű hidrolátumok, bőrradírok, testhabok és vajak, arc- és szemkrémek, kész maszkok vagy erősen koncentrált szérumok.

Hatásuk? A hidratálástól és feszesítéstől a fiatalítóig, az elszíneződések világosításáig és a ráncok láthatóságának csökkentéséig. Érdemes odafigyelni a natúr fényvédős és peelinges arckrémekre is, például az enzimesre, ananászkivonattal.
pixel