Arcmaszkok

Termékek száma: 393

Az arcmaszkok olyan kozmetikumok, amelyeket nem mindennap használunk, hanem az ápolási rituálé kiegészítéseként. Érdemes azonban mellettük dönteni, mert koncentrált és gazdag formulájúak, nagyobb koncentrációban összetevőket tartalmaznak, mint az alap kozmetikumok. Ezért a bennük található anyagok segíthetik a bőr mélyregenerálódását, megakadályozzák az öregedést vagy leküzdhetik az olyan problémákat, mint a túlzott szárazság vagy pattanások. Válaszd ki a bőr igényeinek megfelelő terméket!

Rendezés
termékek száma: 30/393
A maszkok olyan kozmetikumok, amelyek nélkül nem tudjuk elképzelni az életünket! Sokan használják, minden lehetséges változatban szerepelnek, nagyon népszerűek, mind házilag, mind a drogériákban vagy a kozmetikusok által ajánlott webáruházakban vásárolhatók, mint a miénkben is. Népszerűségüket nagymértékben befolyásolta a koreai szépségrituálék divatja, amelyben az arcmaszkok használata az egyik kulcselem. A maszkokat a mindennapi arcápolás kiegészítéseként használják - egyfajta "extra" kiegészítésként, amely javítja a bőr megjelenését és állapotát. Koncentrált, értékes hatóanyagokkal teli formulájuk van, amely hatékonyabban működik, mint egy krém, és számos különböző problémát képes kezelni.

Olvass tovább

Milyen arcmaszkokat válasszunk és hogyan használjuk?

Az összetételtől és a formulától függően a maszkok sok különböző tulajdonsággal rendelkeznek, amelyeket a ti igényeitekhez kell igazítani. Az olyan márkák maszkjai között, mint az Apis, Pyunkang Yul, Cosrx, iUNIK, Nacomi, Dermalogica, Holika Holika, tisztító és antibakteriális tulajdonságokkal rendelkező, nyugtató, tápláló, hidratáló, feszesítő, revitalizáló vagy világosító kozmetikumokat találhatunk. Tartalmaznak minden, a kozmetológiában gyakran használt anyagot: savak, természetes agyagok, növényi kivonatok (teafától a paradicsomig), aloe vera lé, algák, tejfehérjék, csiganyálka, vitaminok és még sok más. Lehetnek átitatott lap, krém, bőrön megmerevedő gél vagy például púder formájában, amihez elég vizet vagy hidrolátumot adni. Az egyéni igényektől és egy adott típustól függően a maszkokat naponta vagy hetente többször használják.

Arcmaszk kínálatunk   Az arcmaszkok olyan kozmetikumok, amelyeket nem napi szinten, hanem a bőrápolási rituálé kiegészítéseként használunk. Érdemes azonban időről időre hozzájuk nyúlnunk, mivel gazdagabb összetételűek, és magasabb koncentrációban tartalmaznak összetevőket, mint az alap bőrápoló termékek. Ezért a bennük található anyagok segíthetnek a bőr mélyreható regenerálásában, ellensúlyozhatják az öregedési folyamatokat, vagy küzdhetnek az olyan problémák ellen, mint a túlzott szárazság vagy a pattanások. Válaszd ki a bőröd igényeinek megfelelő terméket!  

Lásd még: arckrémek, arcszérumok, arctonikok

A legjobb arcmaszkok a Cosibella webáruházban - milyenek elérhetőek?

Kínálatunkban különböző bőrtípusokra való arcmaszkokat találsz. Elérhetőek a termékek érett, kevert, hajszáleres, normál, zsíros, érzékeny, pattanásos és száraz bőrre. Ezek gondosan kiválasztott összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek:

  • megtisztítani és lehámlasztani az elhalt hámsejteket - ezek közé tartoznak például a peel-off típusú arcmaszkok a szennyezett és a túlzott faggyútermeléssel és számos elváltozással rendelkező bőr számára;
  • regenerálni, feszesíteni, hidratálni és visszaadni a bőr korábbi ragyogását ? az ilyen típusú termékek használhatók rendszeresen, akár heti 1-2 alkalommal. Fontos események, például egy esküvő előtt is érdemes ezekhez nyúlni. A bőrt tápláló arcmaszkok mindenki számára használhatóak, különösen a száraz és irritált bőrűek számára;
  • normalizálni tudják a faggyútermelést és küzdeni a pattanások kialakulásáért felelős baktériumokkal - ezek általában folyékony állagúak, így a hatóanyagok gyorsan felszívódnak és behatolnak a bőr mélyére. Ajánlottak a zsíros, kombinált és nem tökéletes bőrre;
  • ellensúlyozni az öregedési folyamatot - ezek a termékek az érett bőrűek számára alkalmasak. Olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek mélyen behatolnak az epidermiszbe, és támogatják a szabad gyökök elleni küzdelmet, valamint segítenek kiegyenlíteni a bőrfelszínt.
  • Ha nem vagy biztos abban, hogy melyik maszkot válaszd, fordulj tanácsadónkhoz. Add meg az elvárásaidat, mi segítünk Neked kiválasztani a megfelelő terméket.  

Miért érdemes arcmaszkot használni?

A maszkok alkalmazása kicsit több időt igényel, mint a krémeké, ezért sokan lemondanak róla. Ez lehet, hogy hiba! Az ilyen termékek használata nagyszerű módja annak, hogy a bőrödnek olyan hatóanyagokat adj, amelyekre szüksége van, amelyek nem találhatók meg a mindennap használt kozmetikumokban. Emellett számos maszk támogatja a bőr konkrét problémáit, például a szárazságot, a pattanásokat, a bőrpírt vagy a hiperpigmentációt. A bennük lévő összetevők segíthetnek a bőr egyensúlyba hozásában és a szép megjelenés visszanyerésében. Ráadásul a maszkok alkalmazása egyszerűen... élvezetes. Sokak számára a gyógyfürdő biztos helyettesítője is, mivel egy ilyen kezelés után nyugodtabbnak és pihentebbnek érzik magukat. Érdemes egy ilyen rituáléval kedveskedni magadnak, és kényeztetni az érzékeidet.   Tehát gondold át, mire van szüksége a bőrödnek ma, és válaszd ki a megfelelő maszkot.

pixel