Szemszérumok

Termékek száma: 21

A szemszérum a krém felvitele előtti lépés. Koncentrált, aktív összetevőkkel teli formulája fokozza a krém hatását és revitalizálja a szem alatti területet. Az összetevők kiválasztásától függően a szérum halványítja a szem alatti sötét karikákat, mélyen hidratálja vagy feszesíti a bőrt. Találd meg kedvenced a kínálatunkban!

Rendezés

Szemszérumok

Szem alatti bőrápolót keresel nappali használatra? Vagy szeretnél alternatívát találni egy olyan krém helyett, amely túlterheli az arcbőröd? Próbálj ki egy szemszérumot. A termék könnyű receptúrával rendelkező, gyorsan felszívódó termék. Ezért azok számára is vonzó lesz, akiknek nincs sok idejük a reggeli arcápolásra. Kínálatunkban többféle szemkörnyéki szérumot találsz, amelyek különböző összetételűek. Olyan vizes és gél állagú termékeket kínálunk, amelyek nem hagynak ragacsos filmréteget a felhám felületén. Következésképpen jól működnek, ha smink alá alkalmazzák ezeket. Krémes vagy enyhén olajos állagú kozmetikumok is elérhetők. Használhatók például alapozóként az éjszakai krém alá, dúsításként a napi szemkörnyékápoláshoz.

Olvass tovább

Szemszérumok - milyenek kaphatók?

Áruházunkban találsz szemszérumokat csomagban:

  • pipettával – lehetővé teszi a termék tökéletes mennyiségének kinyerését és kimérését. Ennek köszönhetően az ujjaid nem érintkeznek a teljes formulával, ami segít megőrizni a higiéniát;
  • pumpával - a pumpának köszönhetően a termék formulája nem érintkezik a levegővel. Ezáltal megmarad a sterilitása és meghosszabbodik a hatóanyagok eltarthatósági ideje;
  • fém golyós applikátorral – segít a kozmetikum precíz felvitelében a szem alatti bőrre. Lehűlés után a fémelem kellemesen hideg, ami támogatja a duzzanat mérséklését.

Teszteld a rendelkezésre álló termékeket, és döntsd el, hogy melyik a legkényelmesebb számodra a mindennapi használathoz.

Mit kell tartalmaznia egy jó szemszérumnak?

A szérum összetételét a napszakhoz kell igazítani, amelyben alkalmazni kívánod. Ha kozmetikumot keres:

  • nappalra, válassz vizes vagy gél állagú készítményeket. Olyanokat, amelyek olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a bőr hidratálását és feszesítését, a duzzanatok csökkentését és a szabad gyökök elleni védelmet – pl. az aloe vera, a koffein, a peptidek, a kollagén, az elasztin és pl. a szentjánoskenyérfa kivonata segíthet ebben;
  • éjszakára, válasszon kissé sűrűbb összetételű kozmetikumokat, amelyek olyan anyagokat tartalmaznak, amelyek segítenek táplálni és regenerálni a felhámot, és csökkentik a ráncokat. Ezt támogathatják például a növényolajok, a retinol, a trehalóz, a peptidek, az E vitamin vagy a szkvalán.

Mielőtt úgy döntesz, hogy szérumot vásárolsz, gondold át, hogy mikor szándékozol használni, majd gondosan olvasd el a kiválasztott termék leírását. Így biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő kozmetikumot választod.

Az alkalmazás szabályai

A szemszérum naponta használható nappal és/vagy éjszaka, ha szükségét érzed. Ha azonban a bőröd jó állapotban van, akkor a termék használatát heti néhány alkalomra csökkentheted. Mielőtt a kozmetikum használata mellett döntesz, győződj meg arról, hogy a szérum más hatóanyagokat tartalmaz, mint a krém. Ezáltal ezek a termékek kölcsönösen kiegészíthetik egymást. Nézd meg a szem körüli bőrápoló termékekkel kapcsolatos egyéb ajánlatainkat. Ismerkedj meg a választékkal, és egészítsd ki a tökéletes készletet e terület ápolásához.

Lásd még: ránctalanító krémek, retinol krémek, retinol szérumok

pixel