Ökológia

ECOSIBELLA Légy öko velünk Nem akarunk hozzájárulni a bolygónk szennyezéséhez.

Minden nap mindent megteszünk annak érdekében, hogy olyan gátat építsünk, amely a környezetet rontástól megvédi.

Tudjuk, hogy mennyit köszönhetünk a minket körülvevő természetnek, de tisztában vagyunk vele, hogy az emberi tevékenység gyakran árt neki. Az ökológia és a fenntartható fejlődés az egyetlen módja, hogy köszönjünk neki.
ekologia
ekologia
A csomagjaink
NEM TARTJÁK BE A BUBORÉKFÓLIÁT
BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ TÉRKITÖLTŐ HABOT HASZNÁLUNK
A CSOMAGUNK ÖKO KÁRTYÁKAT TARTALMAZNAK AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁSÁRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓKKAL
PAPÍRSZALAGOT HASZNÁLUNK
HÁROMRÉTEGŰ ERŐS KARTON
KELLEMES KUCKÓ LEHET BELŐLE A KIS ÁLLATOKNAK!
ECOSIBELLA
A Cosibellánál a termékeinket olyan csomagolásban szállítjuk, amely környezetbarát és nem tartalmaz felesleges műanyagot. Egy zéró emissziós futárcéggel is dolgozunk, de ez még nem minden! A változás önmagunkban kezdődik, ezért minden dolgozó részt vesz képzéseken és webináriumokon, amelyek segítenek jobban megérteni a környezeti problémákat, megoldásokat és kihívásokat, amelyekkel szembesülünk.
Ökoraktár
Már ismered a csomagot alkotó anyagokat. De végül is a karton és a lebomló hab nem az egyetlen ökológiai megoldások a raktárunkban. Tudod, mit csinálunk az összes fóliával és gyűjtőkartonnal? Az első gondolat valószínűleg az, hogy a megfelelő konténerekbe dobjuk őket. Nálunk nem! Az a feltételezésünk, hogy az erőforrásokat zárt körben kezeljük, vagyis adjunk nekik egy második életet. És így tesszük.

A gyűjtőkartonokat elkülönítjük, az újrafelhasználhatóakat pedig visszaküldjük az online áruházba, amely ezekbe csomagolja a küldeményeket. A többit tároljuk és ökológiai papírra feldolgozásra küldjük. Ezenkívül a csomagoló fóliát külön helyen tároljuk, és egy újrahasznosítási pontba küldjük.

Ennek köszönhetően második életet adunk az anyagoknak. Minimalizáljuk a keletkező hulladék mennyiségét, és a keletkező hulladék nem kerül a szemétlerakókba, hanem más termékek alapanyagává válik. Sőt, a raktárban szelektíven válogatjuk a hulladékot, és szűrt víz csaptelepunk van, aminek köszönhetően nem kell műanyag palackban vizet vásárolnunk a dolgozóknak.
Ökológiai iroda, azaz otthon
Oké, mi van az irodával? Kezdjük azzal, hogy hibrid módon dolgozunk, aminek köszönhetően nem vesztegetjük az időt a munkába járással. De nem csak rólunk van szó – a távmunka csökkenti az autóforgalmat, amely jelentősen hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátáshoz és ennek következtében a városi levegő rossz minőségéhez.

Az irodában, akárcsak a raktárban, van szűrt víz, hulladékokat szelektálunk. Úgy tűnhet, hogy ezek az alapok, de sok helyen még mindig elhanyagolják. Légtisztító készülékeink is vannak! Az ECOSI irodájában csak környezetbarát papírra nyomtatunk. Nálunk minden olyan eszköz, ami a munkánkhoz szükséges, újrahasznosított műanyagból készült, műanyagmentes vagy újrahasznosítható.

Az irodában a műanyag kupakokat is gyűjtjük, mert ezek a legjobban újrahasznosíthatók, illetve az elektro-hulladékot, amit átvennek tőlünk, majd a megfelelő cégek ártalmatlanítják.
Ismerd meg az ÖKO márkákat!
A saját márkáinkat is az ökológiára figyelve hoztuk létre
SkinTra - Skin Transformation
Az első arcápoló márkánk! A célja a bőr kinézetének és állapotának javítása, valamint a közérzet javítása otthonról való távozás nélkül.

Mi a helyzet az ökológiával? Ez a SkinTra projekt nélkülözhetetlen pontja volt. Akartuk, hogy öko legyen, és az is van. A barna üveg csomagolás nemcsak az UV-sugárzástól védi a kozmetikumokat, hanem újrahasznosítható is. Tudjuk, hogy a kevesebb többet jelent, ezért a SkinTra kozmetikumoknak nincs kiegészítő csomagolásuk, az ökológiai papírra nyomtatott címkén pedig az összetétel és a termékről minden információ olvashatók. Minden megvásárolt SkinTra termék az erdő 1 négyzetméter telepítését jelenti az Erdő Mindenkorra alapítvánnyal együttműködéssel.
NÉZD MEG
A következő kozmetikai márka
Az új márkában sem hagyjuk abba az ökológia témáját!

Ha többet megírnánk, sok titkot elárulnánk, de már most megmondhatjuk, hogy új márkánkban számos ökológiai megoldást találsz, nem csak magával a formulával, hanem a csomagolással és az alapítvánnyal is, amellyel együttműködünk, kapcsolatban.

Maradj velünk!
És mit tehetsz velünk, hogy környezetbarátabbak légy?
Öko kozmetikumok
Olyan márkájú kozmetikumokat válaszd, amelyek környezetbarátak és nem járulnak hozzá a felesleges csomagolások előállításához.
Tudatosság
Vásárolj neked megfelelő termékeket, ami csökkenti a rossz vásárlás kockázatát. Segítségre van szükséged? Kérdezd meg a kozmetikusaink tanácsát!
Újrahasználat
Ha azonban vissza kell küldened a csomagot, kérjük, tedd meg ugyanabban a kartondobozban. A termék már nyitva van, de nem működik? Kérdezd meg a barátait, talán tökéletes lesz nekik.
Cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb vásárlási élményt biztosítsuk weboldalunkon. Szolgáltatásaink használatával Ön elfogadja azok használatát. Róluk többet megtudhat az adatvédelmi irányelvek.
Close
pixel