Ökológia

ECOSIBELLA Légy öko velünk Nem akarunk hozzájárulni a bolygónk szennyezéséhez.

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy működésünkkel és termékeinkkel a környezetünket szolgáljuk.

A természet ad és ad, míg ki nem merítjük a raktárait. Az ökológia és a fenntartható fejlődés az egyetlen járható út, amivel megköszönhetjük a gondoskodását.
ekologia
ekologia
A csomagjaink
NEM TARTALMAZNAK BUBORÉKFÓLIÁT
BIOLÓGIAILAG LEBOMLÓ TÉRKITÖLTŐ HABOT HASZNÁLUNK
ÖKO KÁRTYÁKAT TARTALMAZNAK AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁSÁRA VONATKOZÓ INFORMÁCIÓKKAL
PAPÍRSZALAGOT HASZNÁLUNK
HÁROMRÉTEGŰ ERŐS KARTONT HASZNÁLUNK
KELLEMES KUCKÓ LEHET BELŐLÜK A KISÁLLATOKNAK!
ECOSIBELLA
A Cosibellánál a termékeink környezetbarát csomagolást kapnak, nem tartalmaznak felesleges műanyagot, a kiszállítást pedig egy zéró emissziós futárszolgálat végzi. De ez még nem minden! A változás az egyénnel kezdődik, ezért minden alkalmazottunk képzéseken és webináriumokon vesz részt, amelyek segítenek jobban megérteni azokat a környezeti problémákat, megoldásokat és kihívásokat, amelyekkel szembesülnünk kell.
Ökoraktár
Már ismered a csomagjainkat alkotó anyagokat. De a karton és a lebomló hab használata nem az egyetlen ökológiai megoldás, amit alkalmazunk. Mi történik a hulladékokkal? Az első gondolatod valószínűleg az, hogy a megfelelő konténerekbe dobjuk őket. De ez nem így van. Úgy gondoljuk, hogy az erőforrásokat zárt rendszerben kell kezelni, és adnunk kell nekik egy második életet.

A kartondobozokat elkülönítjük, és amelyeket újra fel lehet használni, visszaküldjük az online áruház csomagoló részlegébe. A többit tároljuk és környezetbarát feldolgozóüzembe küldjük.

Ennek köszönhetően egy második életet adunk az anyagoknak. Minimalizáljuk a keletkező hulladék mennyiségét, és nem szemétlerakóba tesszük azt, hanem más termékek alapanyagaként használjuk fel őket. A raktárban szelektíven válogatjuk a hulladékot, és vízszűrős csaptelepünk van, aminek köszönhetően nem kell műanyag palackos vizet vásárolnunk a dolgozóink számára.
Ökológiai iroda, azaz otthon
Mi a helyzet az irodával? Kezdjük azzal, hogy támogatjuk a hibrid munkavégzést, vagyis nem vesztegetünk egy percet sem a munkába járással. De nem csak rólunk van szó – a távmunka csökkenti az autóforgalmat, amely jelentősen hozzájárul a szén-dioxid-kibocsátáshoz és ennek következtében a városi levegő rossz minőségéhez is.

Az irodában, akárcsak a raktárban, szűrt vizet ihatnak a dolgozóink, a hulladékot pedig szelektíven gyűjtjük. Ezek alapvető szabályozásoknak tűnhetnek, de sok helyen még mindig nem fordítanak rájuk kellő figyelmet. Továbbá légtisztító készülékeket használunk, valamint az ECOSI irodájában csak környezetbarát papírra nyomtatunk. Minden munkavégzéshez szükséges eszközünk újrahasznosított műanyagból készült, műanyagmentes vagy újrahasznosítható.

Az irodában gyűjtjük a műanyag kupakokat, mivel ezeket lehet a legjobban újrahasznosítani, illetve az elektronikai hulladékokat, amelyeket továbbítunk a megfelelő cégekhez ártalmatlanításra.
Együttműködés a Las Na Zawsze-val
A Cosibellánál ökológiailag gondolkodunk, és mindent megteszünk a természet támogatásáért. Ezért vállaltuk, hogy támogatjuk a Forever Forest Alapítványt, egy olyan szervezetet, amely új erdőket telepít és védi az érett erdőket Lengyelország-szerte..

Az alapítvány alapítói saját pénzükből ültették el első erdejüket, mert meg akarták tanulni, hogy hogyan lehet a legjobban támogatni a természetet.
NÉZD MEG
Együttműködés a Plastic Bankkal
Elkezdtünk együttműködni a Plastic Bankkal – egy olyan szervezettel, amely összegyűjti a strandokról a műanyagot, mielőtt az a vízbe kerül.

Minden nálunk leadott rendelés után egy palackot összegyűjtenek és újrahasznosítanak.
NÉZD MEG
Együttműködés az UN Carbon Offset-tel
A Cosibella nem csupán egy üzleti projekt. Tevékenységünkkel pozitív hatást szeretnénk gyakorolni bolygónk ökoszisztémájára. Mint minden vállalat, mi is hagyunk szénlábnyomot a légkörbe kibocsátott szén-dioxid formájában.

Aktívan dolgozunk azon, hogy a nap végén a lehető legalacsonyabb legyen a környezeti befolyásunk.
NÉZD MEG
Ismerd meg az ÖKO márkákat!
A saját márkáinkat is az ökológiára figyelve hoztuk létre
SkinTra - Skin Transformation
Az első arcápoló márkánk! A célja a bőr kinézetének és állapotának javítása, valamint a közérzet javítása otthonról való távozás nélkül.

Mi a helyzet az ökológiával? Ez a SkinTra projekt nélkülözhetetlen pontja volt. Akartuk, hogy öko legyen, és az is van. A barna üveg csomagolás nemcsak az UV-sugárzástól védi a kozmetikumokat, hanem újrahasznosítható is. Tudjuk, hogy a kevesebb többet jelent, ezért a SkinTra kozmetikumoknak nincs kiegészítő csomagolásuk, az ökológiai papírra nyomtatott címkén pedig az összetétel és a termékről minden információ olvashatók. Minden megvásárolt SkinTra termék az erdő 1 négyzetméter telepítését jelenti az Erdő Mindenkorra alapítvánnyal együttműködéssel.
NÉZD MEG
A következő kozmetikai márka
Az új márkában sem hagyjuk abba az ökológia témáját!

Ha többet megírnánk, sok titkot elárulnánk, de már most megmondhatjuk, hogy új márkánkban számos ökológiai megoldást találsz, nem csak magával a formulával, hanem a csomagolással és az alapítvánnyal is, amellyel együttműködünk, kapcsolatban.

Maradj velünk!
És mit tehetsz velünk, hogy környezetbarátabbak légy?
Öko kozmetikumok
Olyan márkájú kozmetikumokat válaszd, amelyek környezetbarátak és nem járulnak hozzá a felesleges csomagolások előállításához.
Tudatosság
Vásárolj neked megfelelő termékeket, ami csökkenti a rossz vásárlás kockázatát. Segítségre van szükséged? Kérdezd meg a kozmetikusaink tanácsát!
Újrahasználat
Ha azonban vissza kell küldened a csomagot, kérjük, tedd meg ugyanabban a kartondobozban. A termék már nyitva van, de nem működik? Kérdezd meg a barátait, talán tökéletes lesz nekik.
pixel