Fényvédelem

Termékek száma: 24

A test termékekben található UV-szűrők hatékonyan védenek az UV sugárzás ellen. Így megakadályozzák a hiperpigmentációt és lassítják a bőr öregedési folyamatát. A hát, a vállak, a dekoltázs és a lábfej különösen ki vannak téve a napsugárzásnak! Ha szereted a test sötétebb árnyalatát, akkor kifejezetten megtetszenek Neked az általunk összeválogatott önbarnítók is, amelyek biztonságos barnulást kölcsönöznek a bőrödnek. Tekintsd meg az önbarnító és fényvédő termékek széles választékát!

A bőr védelme a nap ellen

A bőr védelme nyáron az UV-sugárzás ellen nagyon fontos és kötelező. Azonban érdemes erről gondoskodni az egész év során, ugyanis borult idő esetén is, amikor úgy tűnik, hogy nem ér minket napsugárzás, a bőrünk ki van téve ennek a veszélynek. Az UV-szűrős termékek megvédenek minket a leégéstől, az elszíneződésektő és a fotoöregedéstől.

Olvass tovább

Az UV-szűrők fajtái

A kozmetikumokban használnak kémiai, fizikai és vegyes szűrőket, A kémiai elnyeli a sugárzást, nem hagy fehér filmréteget maga után és felszívódik az epidermiszbe. A fizikai visszaveri a sugarakat, hagyhat fehér réteget és nem szívódik fel a bőrbe. A vegyes kozmetikumok ötvözik e kettő fajtát. A különbésgek ellenére is, mind a két említett mód hatékony. Ha azon gondolkozol, hogy melyik UV-szűrőt válaszd, érdemes figyelembe venni a védelem szintjét. A legbiztosabb védelmet a magasabb faktorszám mutatja, mint például SPF50 vagy SPF50+.

Naptejgyártók

Kínálatunkban számos, különböző márkájú napozó terméket találsz. Az igényeidtől függően, biztos találsz valamit magadnak. Az Altruist márka egyaránt rendelkezik krémekkel és spray-kkel, az Australian Gold ajánaltában pedig számos zselé, krém és spray található, a Lirene védő emulziókat, az Uriage pedig száraz olajakat kínál.

Milyen naptejet érdemes választani
Ha azon gondolkozol, hogy milyen napozókrémet vegyél, válaszd azt, amelyiknek az összetevői a legjobban megfelelnek Neked. Boltunk kínálatában az alábbi kozmetikumokat találod:

  • napozókrém – állaga kellemes, könnyű szétkenni és hamar felszívódik,
  • napozóolaj – gazdag, kellemesen kenhető, gyengéd réteget hagy maga után a bőrön,
  • napozó spray – használata nagyon kényelmes és gyors, nem kell szétkenni a bőrön, különösen jól be tud válni, ha egy nap alatt többször kell használni,
  • naptej/emulzió – híg, használata kellemes, sokáig tart a hatóideje,
  • napozó gél – hűsítő érzést biztosít, jól kenhető és nem hagy érezhető réteget.
pixel