Pigmentfolt elleni krémek

Termékek száma: 66

A világosító krémek segítenek leküzdeni a hiperpigmentációt és az egyenetlen bőrtónust. Az áruházunkban megtalálsz halványító összetevőket tartalmazó krémeket, köztük C-vitamint is. Ezen kívül ragyogtató krémeket is kínálunk. Feltétlenül ismerd meg őket!

Krémek pigmentfoltok ellen

A pimentfoltok nem tűnnek esztétikusnak. Gyakran piszkosnak tűnik az arc ezektől. Ráadásul nehéz elrejteni ezeket a smink alá. Ahelyett azonban, hogy elfednéd ezeket, a pigmentfoltok elleni krémekhez nyúlhatsz. Bársonyos konzisztenciával rendelkeznek, és nappali és éjszakai használatra szánták ezeket.
A kozmetikumok többek között olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek elősegítik a bőr barnulásáért felelős melanin termelésének gátlását. Ennek köszönhetően segítenek felderíteni és egységesíteni annak színét.

Olvass tovább

Krémek pigmentfoltok ellen – mit tartalmaznak?

A pigmentfoltok elleni krémek formulája olyan összetevőket tartalmaz, amelyek elősegítik az elhalt hámsejtek eltávolítását, ezáltal csökkentve a bőrben lévő melanin mennyiségét. Ezek például az AHA- és BHA-savak vagy a retinol. Segítenek a felhám újjáépülésének serkentésében, a bőrfelszín kiegyenlítésében és a fiatalításban is. Ezek a kozmetikumok tartalmaznak még:

  • C-vitamint, amely segít világosabbá tenni a bőrt,
  • peptideket és ceramidokat, amelyek elősegítik a felhám újjáépülését és regenerálódását,
  • csillámot, ez egy ásványi anyag, amely segít optikailag világosabbá tenni az arcbőrt.

Az összetevők úgy lettek kiválasztva, hogy elősegítsék a simább bőrt és az egyenletes arcszínt. Ne rejtsd el a pigmentációs elváltozásokat - kezdj el küzdeni ellenük. A pigmentfoltok elleni krémekben található összetevők segíthetnek Neked ebben.

Lásd még: c-vitamin szérumok, c-vitamin krémek, antioxidáns szérumok, pigmentfoltok elleni szérumok