Szivacskák

Termékek száma: 13

A szivacsok a hagyományos ecsetek alternatívája, megkönnyítik a mindennapi sminkelést és friss, könnyed hatást biztosítanak. Fontos, hogy használat előtt vízbe áztassuk a szivacsot, majd nyomjuk ki a felesleget. Ha érdekelnek ezek a kiegészítők, mindenképp nézd át a kínálatunkat és vásárolj!

A sminkszivacsok előnyei

Ezekek olyan kényelmes kiegészítők, amelyek megkönnyítik az smink létrehozását. Lehetővé teszi a kozmetikumok egyenletes felvitelét a bőrre, csíkok nélkül. Segít megelőzni a “maszkhatást”, azaz a túl sok kozmetikum felvitelét. A szivacs jelentősen felgyorsítja a smink megalkotását, a használata pedig kellemes a bőr számára, ugyanis a szivacs puha és ruganyós. Mi több ezeket a termékeket többször is lehet használni, elég csupán alaposan kimosni őket.

Olvass tovább

Egy termék - sok alkalmazási mód

A sminkszivacs segítségével felvihetsz folyékony kozmetikumokat és púdereket egyaránt. Hatékonyan felvihetsz vele alapozót, BB és CC krémeket, korrektort, kontúrkrémet, bronzosítót, pirosítót és világosítót. A termékek jól fognak kapcsolódni egymáshoz és el lehet felejteni a színfoltokat és az átütést. Remekül megfelel a smink púderrel való tartósítására. A púder beleolvad a bőrbe a szivacs segítségével, természetes hatást és hihetetlen tartósságot biztosítva.

Szivacskészlet a sminkhez

Boltunkban megtalálhatók szivacsok nem csak egyes kiszerelésben, hanem akár készletben is, amelyeket a lengyel - kiegészítőgyártó - Ibra márka kínál. A készlet különböző méretű és mintájú szivacsokból áll - mindenki megtalálja a neki valót. Ez egyben kényelmes megoldás is, mert nem kell egyesével mindet külön megvenni, és mindig jó, ha van néhány tartalékban azok közül, amelyeket szeretsz. Így mindig lesz kéz alatt egy új. Amennyiben azon gondolkozol, hogy milyen szettet érdemes venni, vegyél egy szivacsot, hogy meggyőződj róla, hogy beválik-e.

Hogyan kell helyesen használni a sminkszivacsot?

A smink létrehozása szivacs segítségével nagyon egyszerű. Be kell nedvesíteni a szivacsot meleg vízzel, majd alaposan ki kell facsarni. Nagyon fontos, hogy ne maradjon benne víz, ugyanis ez a kozmetikum rétegeinek a szétválásához és nem esztétikus megjelenéshez vezethet. Ezután el kell kenni a színeket a tenyéren, majd onnan át kell vinni a szivacsra. Ezt követi az arc bőrére történő felvitel. A legkényelmesebb megoldás a termék “bedöngölése”. Íly módon lehet egyenletesen felvinni a kozmetikumok és elérni a tündöklő hatást.

A szivacs helyes mosása - higiénia mindenek előtt

Minden használat után ki kell mosni a szivacsot. Ez nagyon fontos, ahhoz, hogy megelőzd a baktériumok elszaporodását, ezzel együtt a megakadályozhatod azok feljutását az arcra és a pattanások keletkezését. Használható ehhez speciális tisztítószer, de például emulgeálószeres olaj, sampon vagy arcmosó termékek is tökéletesen megfelelnek erre a célra. Folyó víz alatt nyomkodd és öblögesd a szivacsot. Addig ismételd ezt a folyamatot, amíg tiszta nem lesz a szivacs. Ezt követően száraz, tiszta helyre kell tenni, hogy megszáradjon. Így lehet újra használatra késszé tenni. A látszattal ellentétben a szivacs mosása nagyon kevés időt vesz igénybe.

Milyen sminkszivacsot érdemes választani?

Ezek a szivacsok eltérnek egymástól méretükben, alakjukban és színükben. Némelyek nagyon rugalmasak, mások kevésbé. Nincsen jobb mód annál, hogy megtudd melyik a számodra tökéletes szivacs, mint, hogy leteszteld őket. Meg kell érezned a saját bőrödön, hogy melyik felel meg neked a legjobban és mit vársz el tőle. Azok a szivacsok, amelyek kicsit vékonyabbak, tökéletesen megfelelnek a kozmetikumok felvitelére a szem környékére. A hegyes “csőrrel” ellátottak remekül hozzáférnek a nehezen elérhető helyekhez, mint például az orrszárnyakhoz. A nagy felülettel rendelkezők segítik a gyors felvitelt az egész arcra. Érdekes megoldást a mini-szivacsok használata a korrektorok és szempúder felvitelére. Természetesen ezeket is megtalálod az Ibra felhozatalában.

pixel