Mechanikus peelingek

Termékek száma: 18

A szemcsés peelingek mechanikusan hámlasztják az elhalt hámsejteket. A formulájukban lévő részecskék a bőr csiszolását biztosítják és így kisimítják a textúráját. Használat után a bőr felfrissül és megtisztul. Az ilyen termékekben megtalálható őrölt sárgabarack- vagy dióhéj! Nézd meg, mit készítettünk Neked.

Mechanikus arcradírok

Az enzimek vagy savak segíthetnek eltávolítani az elhalt hámsejteket. Az alkalmazásuk hatásai azonban csak hosszabb idő elteltével jelentkeznek. Olyan terméket keresel, amelynek összetevői elősegítik a bőrfelület gyors egyenletessé tételét? A mechanikus arcradírok jól működhetnek. Ezek olyan kozmetikumok, amelyek apró részecskéket tartalmaznak. Segítenek az elhalt hámsejtek lecsiszolásában és a pórusokban felhalmozódott szennyeződések eltávolításában. Ezáltal segítik a sima és ragyogó arcbőr elérését.

Olvass tovább

Mechanikus arcbőrradírok – mit tartalmaznak?

Összetételükben számos különböző összetevő található, amelyek csiszoló részecskékként szolgálnak. Ezek például:

  • a bambuszpor,
  • a zabpor,
  • az édes mandula és a dió őrölt héja,
  • a rizskorpa,
  • a zúzott gyümölcsmagok,
  • a korund.

Ezek nemcsak az elhalt bőr hámlasztásában segítenek, hanem többek között a bőr hidratálását, a faggyú felszívódását és a pattanásos elváltozások eltüntetését is elősegítik.

Az alkalmazás szabályai

A mechanikus bőrradírokat a gyártó utasításai szerint kell használni – a legtöbb esetben hetente 1-2 alkalommal ajánlott a használatuk. A termék felvitele után körkörös mozdulatokkal alaposan be kell masszírozni a bőrbe. Kerülni kell a tenyér erős nyomását az arcra – a fokozott nyomás a felhám károsodásához vezethet. A bőr megtisztítása után elegendő alaposan leöblíteni az arcradírt, majd áttérni az arcápolás következő lépéseire. Kínálatunkban találsz savas és enzimes arcradírokat is. Próbáld ki ezeket, és döntsd el, melyik a legjobb neked.

Lásd még: hámlasztó arctonikok, ajakradírok, archámlasztás

pixel