Arcmaszk pattanásos bőrre

Termékek száma: 67

A problémás bőrrel küszködők számára olyan maszkokat ajánlunk, amelyek segítenek eltüntetni a bőrhibákat. A webáruházunkban megtalálsz az egyes foltokat elfedő tapaszkákat és az orron lévő mitesszerek eltávolítására szolgáló maszkokat egyaránt. Nézd meg, válassz ki magadnak egy terméket, és birkózz meg a pattanásokkal!

Akne elleni maszkok

Az akne elleni arcmaszkok mind a tinédzserek, mind a különböző arcelváltozásokkal küzdő felnőttek számára ajánlottak. A kozmetikumok olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek kezelni a pattanásokat, amelyeket például a nem megfelelő bőrápolás, a helytelen táplálkozás, a stressz, a fáradtság vagy a menstruációval járó hormonális változások okoznak.

Az akne elleni maszkok mind a gennyes elváltozások, mind a nyílt és zárt mitesszerek esetében használhatók. Ezeket a termékeket azonban hetente 1-2 alkalommal kell használni. Túl gyakori alkalmazásuk a felhám irritációjához vezethet.

Olvass tovább

Miért olyan hatékonyak az akne elleni maszkok?

Az akne elleni maszkok összetevői között megtalálhatók többek között:

  • a gyömbérkivonat, méz, aktív szén – támogatják a baktériumok és gombák elleni küzdelmet;
  • a B3-vitamin, bisabolol, allantoin, aloe vera - támogatják a gyulladáscsökkentő folyamatokat;
  • az AHA és BHA savak – segítik az elhalt hámsejtek hámlását és elősegítik a bőr tisztulását;
  • a retinol – elősegíti a bőrfelület kisimulását és a ráncok csökkentését;
  • növényi kivonatok, pl. zsálya, levendula, zöld tea – segítenek normalizálni a faggyútermelést;
  • hialuronsav, ceramidok, arginin – segítenek hidratálni és regenerálni a felhámot, valamint csillapítani az irritációt.

Ennek eredményeképpen a maszkok összetételében található anyagok nemcsak a tökéletlenségek eltávolítását támogatják, hanem a kialakulásukat megakadályozó folyamatokat is. Az akne elleni arcmaszkokat rendszeresen kell használni. A bennük található összetevők segítenek leküzdeni a nemkívánatos tökéletlenségeket.

Lásd még: pattanás elleni krém, szérum pattanásos bőrre, niacinamid szérumokpontszerű akné kezelések

pixel