Polemika

Termékek száma: 8

A Polemika egy lengyel márka, amelyet mindenekelőtt az jellemez, hogy a legmagasabb minőségű természetes nyersanyagokat használja. Fő összetevőjük a Matcha, egy rendkívül egészséges, antioxidánsokban és vitaminokban gazdag tea. Gyulladáscsökkentő és bőrnyugtató tulajdonságainak köszönhetően a Polemika készítményei minden bőrtípusra, még az érzékeny és problémás bőrre is jól alkalmazhatóak. A márka olyan filozófiát követ, amely a holisztikus megközelítésen alapul. Termékei hatásuk és illatuk révén megnyugtatják a bőrt és az érzékeket egyaránt.

SZÁRMAZÁS

A Polemika egy lengyel márka, amelyet Agnieszka Leśniak alapított.

TERMÉKEK

A gyártó vegán kozmetikumokat kínál arcápoláshoz és arctisztításhoz.

ÉRDEKESSÉGEK

A márkanév az alapító lányainak - Pola és Mika - nevéből származik.

A Polemika elsősorban a legjobb minőségű természetes nyersanyagok használata jellemzi, amely a termékek összes összetevőjének 99,6 százalékát teszi ki. Fő összetevőjük a Matcha, egy rendkívül egészséges tea, tele antioxidánsokkal és vitaminokkal. Gyulladáscsökkentő és nyugtató tulajdonságainak köszönhetően a Polemika készítmények minden bőrtípuson jól működnek, még az érzékeny és problémás bőrön is.

A márka egy olyan filozófiát követ, amely önmagához való holisztikus megközelítésen alapul. Termékei hatásuk és illatuk révén megnyugtatják a bőrt és az érzékeket egyaránt.

pixel