Szérum pattanásos bőrre

Termékek száma: 123

Az aknés bőrről átfogóan gondoskodni kell, és az ápolás minden szakaszánál megfelelő ápolást kell biztosítani neki. Ezenkívül a szérumot az igényeihez kell igazítani. A legjobb, ha gyulladáscsökkentő és nyugtató összetevőket tartalmazna. Készítettünk Neked különféle szérumokat a tökéletlenségek leküzdésére!

termékek száma: 120/123

Akne elleni szérumok

A aknés bőrre szánt szérumok változatosabbá tehetik a napi bőrápolási rutint. A bennük található összetevők támogatják a tökéletlenségek és bőrelváltozások elleni harcot. Ezek a termékek gyengéd formulával rendelkeznek, amely nem irritálja az érzékeny bőrt és nem mélyítik tovább a bőrgyógyászati problémákat. Az akne elleni kozmetikumok összetételükben olyan anyagokat találsz, amelyek támogatják a faggyúmirigyek normalizálódását és az elváltozások megelőzését anélkül, hogy eltömítenék a pórusokat.

Olvass tovább

Akne elleni szérum – mit tartalmaz?

A pattanásos (aknés) bőr ápolása során nagyon fontos, hogy ellensúlyozzuk a tökéletlenségek kialakulásáért felelős baktériumok elszaporodását. Ugyanakkor csillapítani kell az irritációt, amely a faggyúmirigyeket faggyútermelésre serkentheti és eltömíti a kivezető nyílásukat.

Az akne szérumok ezért olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek segítenek:

  • hámlasztani az elhalt hámsejteket és mélyen tisztítani a pórusokat,mint például az AHA/BHA savak,
  • eltávolítani az elváltozásokat okozó baktériumokat és gombákat, például a teafa kivonat,
  • helyreállítani a bőr egyensúlyát, hidratálni és regenerálni azt - mint például a hialuronsav, a C-vitamin, a Q10 koenzim vagy a niacinamid.

A szérumok összetételében nincsenek komedogén anyagok, amelyek bőr állapotának romlásához vezethetnek.

Mit kell szem előtt tartani a használatuk során?

Amikor az akne elleni szérumot felviszed az arcodra, ne feledd, hogy az applikátor hegyét ne érintsd a bőrödhöz. Ilyen módon a baktériumokat a felhámról átviheted a készítménybe. Ott ideálisak lennének a fejlődésükhöz a feltételek. A legjobb, ha a terméket először tiszta ujjaddal viszed fel, és csak így oszlatod el a terméket az arcodon.

Ismerd meg az akne elleni szérumokat és gazdagítsd bőrápolásodat!

Lásd még: pattanás elleni krém, arcmaszk pattanásos bőrre, niacinamid szérumokpontszerű akné kezelések